Приймачі DVB-S/S2 > Humax
Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.
Yaro:
--- Цитата: Android-80 від 21:21:28, 11 Січня 2008 ---Нажаль,Славік,в мене не вийшло зробити того файла ключів *-G Запускаю той редактор,і вискакує досовська рамка і вмить зникає,не утворюючи того файла ключів an24
--- End quote ---
По ідеї, якщо ключі забиті в софті, то БІСС має працювати. Про Крипто не скажу на 100%, бо особисто не перевірив, завтра при дрібці часу. Тому трохи не зрозумів, нащо той файл з ключами - що, не каже на АСЕ-ові абсолютно нічого ЕМУ-шного після заливки софта ?
=================
Ось хороший ресурс для ХУМАКСІВ - багато різних моделей
http://www.humax-zone.net/index.php?
caxa:
Да HUMAX ACE запрацював з ему тільки я користувався загрузчиком Wdn4oak ,HNFSmart24fix2.exe чомусь я незміг може глюки компа щиро дякую всих причетних до цієі події *-S
Android-80:
Короче я прошивав два апарати ва-фокс та ва-асе,пробував різні софти та скомпільовані ключі Яро,але у двох апаратів біс виявився в тілі софту,і пробувавши карти з via(srg) і з crypto так і не відкрив романтику та порнушку?! *-G
Yaro:
--- Цитата: Android-80 від 15:16:57, 12 Січня 2008 ---Короче я прошивав два апарати ва-фокс та ва-асе,пробував різні софти та скомпільовані ключі Яро,але у двох апаратів біс виявився в тілі софту,і пробувавши карти з via(srg) і з crypto так і не відкрив романтику та порнушку?! *-G
--- End quote ---
Я поцікавлюся в людини, яка знає більше про ці софти, що і до чого може бути.
А між іншим - ключі на SRG були діючі (робочі)?
axion:
A hto skazav, scho cej soft vidkrivae schos bilshe, nizh BISS :Вот нашел софт для Humax VA-ACE с возможностью просмотра каналов в кодировке BISS.
Mizh inshim, karta potribna tilki, schob vidkrivsia BISS, liuba Via, ja poklav vbitu vid HTB+ i robit.
Навігація
Go to full version