Автор Тема: Vantage X111S  (Прочитано 11616 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
Vantage X111S
« : 15:18:18, 09 Січень 2008 »
Маю даний тюнер+останній софт з http://site.mynet.com/vantage_next/vantage/id3.htm
При редактуванні ключів в біс мегаспорт та тет працюють ,а тв київ та 1+1 інт. -ні.
Хто мае такий тюнер та заставив робити ці канали, поділіться робочим софтом :'(
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
Vantage X111S
« Відповідь #1 : 16:07:02, 09 Січень 2008 »
Ключ на Київ відомий ,зайдіть в редактор ключів тай введіть- нічого складного.
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
Vantage X111S
« Відповідь #2 : 16:49:25, 09 Січень 2008 »
Складність в тому ,що ключ введено ,і на 100% вірний авін не гу-гу.У вас такий тюнер??
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
Vantage X111S
« Відповідь #3 : 17:35:25, 09 Січень 2008 »
Подивіться чи прописаний правельно сід 0004.
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Vantage X111S
« Відповідь #4 : 17:52:12, 09 Січень 2008 »
Складність в тому ,що ключ введено ,і на 100% вірний авін не гу-гу.У вас такий тюнер??
І не забудь про номер ключа,в бісі він повинен бути не 00 і не 01,а FF ODD та FF EWEN.
Удачі!

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
Vantage X111S
« Відповідь #5 : 19:47:35, 09 Січень 2008 »
І номер ключа в бісі   FF ODD та FF EWEN і ідент для одного стоїть 0004 для іншого 0007, навіть key редактор знайшов рідний для Vantage-а результату нема 072 .Може він неможе відкривать канали де на одній частоті декілька в бісі. Хоча пробував сканувать на іншій близькій частоті і навіть витерав мегаспорт зі списку щоб не заважав. 017Чортівня тай годі!!!Може на старіших софтах піде,перевірю. :'(
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Vantage X111S
« Відповідь #6 : 19:58:18, 09 Січень 2008 »
Колись таке мав,що працював лишень сам мегаспорт. То проблема софту в якому ключ в тілі софту,спробуй інший софт! ca.,

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Vantage X111S
« Відповідь #7 : 20:16:12, 09 Січень 2008 »
В свій час теж понаставляв цих Вантажів ,і по цей час маю з ними проблему !!!
Це проблема софта,перепробував багато ,і з різних аплоудів ,перебрав різні софтками,і крім мегаспорту і 1+1міжднр. нічого більше не виходило ! В цьому тюнері є ще одна проблема ,частенько злітають канали ,
як у самсунгів S-300 , A- 300. Можливо у когось і вийшло то напишіть ЯК ???? Vic

Відсутній Anatoliu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +25/-0
Vantage X111S
« Відповідь #8 : 11:48:07, 15 Січень 2008 »
На жаль останній софт ,на якому роблять коретно Бісс, 39.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Vantage X111S
« Відповідь #9 : 13:16:59, 15 Січень 2008 »
Anatoliu , переглянув твій сетінг каналів , та ключі
і я так зрозумів ,що з цим софтом ,
та твоїми ключами - будуть працювати тв київ,та домашній з 75* ???

P.S  Тільки що принесли мого "любимого" ВАНТАЖА.

Відсутній Anatoliu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 40
  • Рейтинг: +25/-0
Vantage X111S
« Відповідь #10 : 15:03:09, 15 Січень 2008 »
Да, це сетінг з яким ми продаємо ці тюнера.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Vantage X111S
« Відповідь #11 : 19:02:08, 15 Січень 2008 »
Да , з цим софтом ,все чудово працює  *-I (всі канали БИСС)
тільки підправив сетінг , під ввоїх клієнтів .
Дякую тобі  Anatoliu , тримай сьогодні 5+ . *-<

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
Vantage X111S
« Відповідь #12 : 15:41:11, 16 Січень 2008 »
Дякую   Anatoliu, *-I все прцюе нормально.
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній RIK

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-1
Vantage X111S
« Відповідь #13 : 09:03:39, 19 Лютий 2008 »
Я недавно почав встановлювати ці тюнери, і зіткнувся з такою проблемою, на Аmoce 4 перестали показувати канали на частоті 11722, знаходяться К1, К2, 1+1, після підключив інший тюнер OpenBox 100, на нім все показує, що може бути?


Попередження мова форуму Українська!!!

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Vantage X111S
« Відповідь #14 : 09:18:33, 19 Лютий 2008 »
Я недавно стал устанавливать эти тюнеры, и столкнулся с такой проблемой, на Аmoce 4 перестали показывать каналы на частоте 11722 , находятся К1, К2, 1+1, после подключил другой тюнер OpenBox 100, на нём всё показывает, что может быть?

Все може бути,взнаєш мабудь через 3 дні

 

Куплю пульт від Vantage Х221SCI USB

Автор валютчикРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1293
Остання відповідь 20:39:58, 17 Жовтень 2013
від sat4u
Vantage VT-1000

Автор GoodmanРозділ Euston, DSR 5003 Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3194
Остання відповідь 00:07:56, 24 Липень 2008
від Goodman
Vantage HD -7100S

Автор novoleРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 1
Переглядів: 1419
Остання відповідь 17:16:56, 23 Січень 2009
від novole