Автор Тема: Проблема з Голденом  (Прочитано 2550 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній anion

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-2
Проблема з Голденом
« : 18:14:35, 29 Грудень 2007 »
SR 44950 на 80" не працюе, SR 33483 на 40" також - як подолати?


Не пишіть де попало.. Цим Ви створюєте незручності у пошуку небхідного іншим користувачам. Усне попнрндження!

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Проблема з Голденом
« Відповідь #1 : 20:29:16, 29 Грудень 2007 »
Якщо ти дійсно хочеш, щоб тобі допомогли, то правильно формуй питання. У мене питань більше, ніж відповідей - на якому Гольдені проблема, софт який? Інакше це схоже на розмову сліпого з глухим. :)
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Проблема з Голденом
« Відповідь #2 : 21:41:54, 29 Грудень 2007 »
anion
Як не працюе? SR 44950 на 80"  кодований в ірдето2 і росскріпт ,чи може не прописуе? SR 33483 на 40" транслюе в С диапазоні,і чи світить він на територію де ти мешкаеш?
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній anion

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-2
Проблема з Голденом
« Відповідь #3 : 23:04:39, 29 Грудень 2007 »
Проблема така: тюнер серii Xpeed . На 80" всi канали скануються , окрiм 11044,11606(SR44950 5\6) , на 40" C-band всi канали скануються , но 3675(33483 7\8) жоден канал не вiдкриваются.На 53" 11044(SR44950 3\4) все добре. Прошивка 10\12\07.Дякую за вiдповiдь , але вважаю що це не лiкуеться.

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 838
  • Рейтинг: +3880/-2
Проблема з Голденом
« Відповідь #4 : 00:17:05, 30 Грудень 2007 »
Пробуватимемо лікувати :)
 Постав софт від 19,07,07, скинь на заводські настройки, потім залий списки каналів і кейфайл. Якщо не допомогло, тоді виконай слідуюче - встань на інший супутник і з цього положення зайди в установки, перейди на потрібний і пробуй сканувати. У мене 36*Е не пропісував жодного каналу, після такої комбінації все прописалося.
 Успіхів.
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Проблема з Голденом
« Відповідь #5 : 06:12:25, 30 Грудень 2007 »
Проблема така: тюнер серii Xpeed . На 80" всi канали скануються , окрiм 11044,11606(SR44950 5\6) , на 40" C-band всi канали скануються , но 3675(33483 7\8) жоден канал не вiдкриваются.На 53" 11044(SR44950 3\4) все добре. Прошивка 10\12\07.Дякую за вiдповiдь , але вважаю що це не лiкуеться.
У тебе на 80* яка частота гетеродина виставлена?
 
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Проблема з Голденом
« Відповідь #6 : 09:04:30, 30 Грудень 2007 »
В мене таке враження, що на 80 Е в Тебе сигнал заслабий, а на 40 Е потрібно прописати ключі бісс, бо там все закодовано...
Успіхів...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній anion

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-2
Проблема з Голденом
« Відповідь #7 : 18:47:43, 30 Грудень 2007 »
Дякую.  Всi поради - "мимо кассы".
Причина - iнший ВЧ блок ("бiльшчутливий")  :D  в рiзних партiях i рiзних моделях. Софтова пiдтримка такого недолiка не передбачается.Це взято з форуму GI. Iнших вад не виявив.Навпаки для 3К кращого ресивера на цей час не iснуе(на мою думку).Тему можно закрити i зтерти.

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3189
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3836
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2628
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3540
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh