Технічний відділ > Майстерня
Пропав AV вхід на телевізорі !
Ігор Горбусь:
Принесли мені сьогодні відеодвойку BUSH ( телевізор + відіомагнітофон ) , казала господиня що впав їй з рук
пульт і виключився телевізор , після включення перестав показувати саттюнер , ( відеовхід через скарт ) .
Телевізор привезений з Англії , тому меню російського немає , я його сьогодні по Англійському меню перебрав
повністю , нічого не вийшло . На пульті під кнопкою ноль відразу намальовано AV , кнопка ноль не нажимається .
Тобто разом з наприклад оденичкою показує десять , а от сугубо ноль , тобто AV не включається !
Що робити ? Чим порадите мене ? Може хтось вже стикався з такою проблемою ??? ?
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 22:18:38, 19 Грудня 2007 ---Тобто разом з наприклад оденичкою показує десять , а от сугубо ноль , тобто AV не включається !
Що робити ? Чим порадите мене ? Може хтось вже стикався з такою проблемою ??? ?
--- End quote ---
Раз пульт падав - може десь доріжка на платі пульта тріснула, а може просто при падінні пульт перевів відеодвійку в режим ВІДЕОМАГНІТОФОН? Хоча АV при цьому мало б залишитися все-таки...Можеш тако спробувати вийняти батарейки та залиш так побути пульт на деякий час, мало чого...
Ігор Горбусь:
Та пульт тут не причому , він робочий ! А ось те шо при падінні він якимось
чином перевів телевізор в інший режим це скоріш за все ! Або поломка в
самому вході скарта телевізора , а падіння це просто співпадіння !!!
Я не памятаю чи в карточному Хумаксі є вихід з модулятора ?
На крайняк би кинув через кабельний ВЧ вхід .
Gosha:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 09:03:45, 20 Грудня 2007 ---Та пульт тут не причому , він робочий ! А ось те шо при падінні він якимось
чином перевів телевізор в інший режим це скоріш за все ! Або поломка в
самому вході скарта телевізора , а падіння це просто співпадіння !!!
--- End quote ---
Так, скорше всього проблемка в телевізорі, -просто падіння -це совпадіння.
Колись такий телек проходив через мої руки...
тільки я вже призабув, як там і що... нажаль
tosat:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 09:03:45, 20 Грудня 2007 ---Я не памятаю чи в карточному Хумаксі є вихід з модулятора ?
На крайняк би кинув через кабельний ВЧ вхід .
--- End quote ---
є, але поскільки телік імпортний прийдеться перестороїти на тьюнері звук поставити (BG)...
Удачі...
Навігація
Go to full version