Технічний відділ > Майстерня
Пропав AV вхід на телевізорі !
Saturn:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 22:18:38, 19 Грудня 2007 ---... впав їй з рук
пульт і виключився телевізор , після включення перестав показувати саттюнер , ( відеовхід через скарт ) .
... На пульті під кнопкою ноль відразу намальовано AV , кнопка ноль не нажимається .
Тобто разом з наприклад оденичкою показує десять , а от сугубо ноль , тобто AV не включається !
--- End quote ---
думаю причина в пульті,кнопка "0/AV" або постійно"нажата" або підмикає.
Yaro:
--- Цитата: tosat від 09:53:32, 20 Грудня 2007 ---
--- Цитата: Ігор Горбусь від 09:03:45, 20 Грудня 2007 ---Я не памятаю чи в карточному Хумаксі є вихід з модулятора ?
На крайняк би кинув через кабельний ВЧ вхід .
--- End quote ---
є, але поскільки телік імпортний прийдеться перестороїти на тьюнері звук поставити (BG)...Удачі...
--- End quote ---
Можливо на Хумакс АСЕ і є, на FOX-i нема вихода по ВЧ. І беручи до уваги попередні пости - можливо нема напруги блокування на СКАРТІ тюнера - вивод 8й СКАРТА, біля 12 вольт, або ж він (тюнер) переведений в режим невидачі 12 В - але то залежить.Якщо напруга є - тоді не підкажу нічого корисного, треба мацати або телек, або тюнер, або пульт...
Ігор Горбусь:
Мій телевізор переводеться автоматом на АV при втиканні скарта в телевізор , значить
управляюча напруга поступає . На 8-мій ніжці скарта напруга у мене на Опені 10,6 вольт .
Пульт працює в нормі , ніяка кнопка не залипає , так що він напевно тут не при чому !
Тут напевно з відіком якась заморочка . Він напевно не дає включити AV , а от шо з
ним зробити не знаю ! По меню вже пробував сьогодні ще раз , нема нічого на рахунок
включення АV . Через модуляток канал находить , але так як вже писав Толік немає
звуку . Мені вже починає то діяти на нерви , віддам на другі руки і нехай собі хтось
другий голову сушить ! Я їй антену не ставив , і телевізор не радив з Англії везти .
То Толік якраз ставив твій швагро Микола , я розказував , що не було Аджари , шо
сигнал слабий , а він казав шо то літак заступив сигнал , бо якраз пролітав мимо !
Як ставити антену то в електрон , а як поломка то до мене , та ну його ... !
Віддаю назад і все !!! Хай собі шукає другого майстра !!!
Ogirok:
1. Пробуй повний і перевірений скарт
2. Якщо на пульті не набирає, бачу, що на телеку є кнопки програма + - .
Отже скористайся ними, жми - (мінус) , доки не буде відеовхід.
Ігор Горбусь:
Скарт взяв повний і перевірений ! На телеку пробував кнопкою мінус , ноль пропускає і відразу йде на 80-тий канал .
На скільки я памятаю до сучасних ТВ існують сервісні коди , для заходження в повне меню регулювання телевізора ,
може то там щось виключелось і туди треба пхатися ? Де їх можна знайти ?
Навігація
Go to full version