Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з тюнером
gad:
на F300 була у мене така проблема. Якість сигналу приходить в нім на 16, а за остальноє відповідає 17 нога проца. Був битий перехід в платі і згорілий резистор в збірці біля ВЧ тюнера.
Android-80:
Ви вважаєте,що я софтом вбив тюнера? O0 Дякую і за це. :) Проблема в невідповідності софта та бута! Є звісно можливість спробувати 10 різних софтів та до п"яти загрузчиків. А це 10*5=50 прошивок тюнера :o Тюнер,головне ,що до прошивки робив. Стикався з проблемою невідповідності софт+бут на різних підробках(коли не працював біс або крипто),але це лічиться хвилин так зо 5. А тут мутантик попався :-[ an24
Android-80:
Бачу,що почав розводити тут глобальну проблему,але ще дещо згадав. Колись мав проблемку з аріоноподібним клоном,в якому був реалізований софтовий захист. Там щось пригадую,було зв"язано з 13 і 14 ногою флешки. Було це більше року назад і вже не пам"ятаю... an24
gad:
--- Цитата: Android-80 від 15:42:08, 15 Грудня 2007 --- Тюнер,головне ,що до прошивки робив.
--- End quote ---
а де про це було написано? :cool:
Oleh_Y:
Люди підкажіть! Має проблем!Мій знайомий підприємець замовив так зване маркетингове дослідження про Сат-телебачення. 75 відсотків статей я підібрав з цього форуму, залишилось одне - конкуррентноспроможний тюнер українського виробника, або іноземного, тобто офіційні представники хто може зробити нормальні оптові поставки (значення оптові не було визначено, чи 10 чи 100 штук)! Розглядаються всі Lembergy, Globo і т.д ( назвав те що я знаю, тобто з чим я стикався в житті!)
Якшо між нами, форумчанами, є підприємці які цим займаються, також добре! Все чесно, ніякої готівки, тільки договори! Розрахунки через банк!
Навігація
Go to full version