Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Проблема з тюнером
bodyan:
Тут якась сплошна абракатабра. В кожному з Ваших речень цілковите непорозуміння і суперечність одне з одним. Ну давайте так: чим саме визначається Ваша конкурентноспроможність? Якість зображенння/звуку, бездоганність в роботі, чутливість приймача, комплектація і т. д. Якщо ж усе це не враховується мені тоді цікаво що це за похабне дослідження. Також не зрозуміла мені подяка за 75 відсотків матеріалу взятого з форуму? я не про грошову , а про звичайну - http://sat-ukraine.info/index.php?action=otherkarma;u=98 . Та й тема повинна знаходитись не в цьому розділі, це ж створює лишень непорядок >:(
sasha1:
--- Цитата: jezi05 від 20:31:13, 14 Грудня 2007 ---прывит всим у мене проблема маю дрембокса 500 орыгинал йому 4 мисяци проблема нескануе каналы пыше сервес ненайден 4 мисяци працював без проблем що робыты пидкажить
--- End quote ---
Який імідж залив?А хоть якісь програмі в ньому прописані,показують?
roma:
В мене перестали прошиватись тюнера ніяке ПЗ нехоче лізти, списки каналів і ключі
ідуть без проблем, коли на пульті набираю код 74620 то в AutoArioner де відзначається
ком-порт він поченає світити синім кольором, потім виключаю і включаю тюнер на
тюнері зявляються вісімки а завантаженя компі непоказує,таксамо і на наутбуці.
Нерозумію в чому може бути проблема :oпоможіть будьласка an24 an24 an24
westsat:
Сама оснавна проблема-це користування Аутоаріонером.Відкривайте прогу Аукедітор-дивитесь який заголовок у вашому тюнері,берете потрібний вам софт міняєте в Аукедіторі заголовок на свій і програмою АРІОНЕР заливаєте в тюнер.
roma:
Я це розумію , проблема така шо я навіть неможу залити тесаме ПЗ яке я заливав
тиждень тому an24 an24 an24
Навігація
Go to full version