Автор Тема: Проблема з тюнером  (Прочитано 10674 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній t12345

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +11/-2
Проблема з тюнером
« : 17:37:18, 13 Грудень 2007 »
В мене проблема з тюнером Ferguson AF 11158 SE. Коли включаю тюнер засвічується, а потім знов гасне, сам виключився, хоч був включений в розетку і виключений тільки на пульті. Вже не знаю, що робити? :( :( >:(

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
Проблема з тюнером
« Відповідь #1 : 20:05:21, 13 Грудень 2007 »
А можна інформацію про тюнер, який ви придбали для користування.
А що вже такий випускають. :idiot2:

Відсутній t12345

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 26
  • Рейтинг: +11/-2
Проблема з тюнером
« Відповідь #2 : 18:07:50, 14 Грудень 2007 »
Я помилився, тюнер Ferguson 1118 SE, придбаний десь півтора -два  роки тому. Далі не працює. >:( >:( >:(

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
Проблема з тюнером
« Відповідь #3 : 19:40:08, 14 Грудень 2007 »
На мою думку, твому тюнеру пряма дорога до хороших спеціалістів в найближчий сервіс
по ремонту.Там тобі дадуть повну інформації про твій тюнер. Назву тюнера, який проц.флешка
Проведуть виміри вихідних напруг блока живлення і т.д.
З такою повною інформ. яку Ви виклали, своїми порадами ми можемо ще взагалі вбити його.
Я так думаю, може я помиляюсь :)

Відсутній jezi05

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +10/-1
  • dream 500s , 800HD kathrein 910 E-19°E-13°E-5°4°W-
Проблема з тюнером
« Відповідь #4 : 20:31:13, 14 Грудень 2007 »
прывит всим у мене проблема маю дрембокса 500 орыгинал йому 4 мисяци проблема нескануе каналы пыше сервес ненайден 4 мисяци працював без проблем що робыты пидкажить

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
Проблема з тюнером
« Відповідь #5 : 21:18:58, 14 Грудень 2007 »
Попробуй так як тут описано http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1860.msg25457#new
Якщо " уровень и качество" в нормі, а тюнер  не буде бачити канали, перегрузи тюнер "заводские
установки".Можливо глюк софта. Хоча в такому випадку нюансів буває багато.Пробуй :)

Відсутній jezi05

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +10/-1
  • dream 500s , 800HD kathrein 910 E-19°E-13°E-5°4°W-
Проблема з тюнером
« Відповідь #6 : 22:27:38, 14 Грудень 2007 »
я це вже пробував я поставыв другый дрем працюэ що сцым робыты

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
Проблема з тюнером
« Відповідь #7 : 10:00:16, 15 Грудень 2007 »
В мене такий випадок був тільки після перепрошивки тюнера.
Софт був провірений,  но при скануванні супутника  давав збій.
Я зробив так http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1801.0
Почитай ще тут http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2036.0
Удачі :)

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
Проблема з тюнером
« Відповідь #8 : 11:05:07, 15 Грудень 2007 »
прывит всим у мене проблема маю дрембокса 500 орыгинал йому 4 мисяци проблема нескануе каналы пыше сервес ненайден 4 мисяци працював без проблем що робыты пидкажить
Якщо буде замало інформації про твій Dreambox 500 зайди на Гомельський
http://gomel-sat.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=3
Можливо це вам допоможе.Удачі :)

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з тюнером
« Відповідь #9 : 14:41:53, 15 Грудень 2007 »
Маю проблему з китайським Х-600. Не дивлячись на софт та загрузчик загнав в нього все нове бут 20 та софт за грудень. Проблема полягає в тому,що тюнер бачить сигнал але не показує(при залитих каналах) та маючи сигнал не сканує канали. Разів двадцять напевно шив і різні софти та різні загрузчики,але ситуація та сама 94 Джітагом прошивав але нічого не дало(дамп Х-600). Порадьте в чому може бути проблемка і можливо хтось стикався з такою проблемою. Про системну інфу не пишу ;D флеха-29lv160cttc-70
PS. Софти не пропонувати,до х-600 купу перепробував,тай самих 600-тих прошив не одну сотню,а тут,блін мутант 94 Скоро його mog

Відсутній gad

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +37/-0
Проблема з тюнером
« Відповідь #10 : 15:13:33, 15 Грудень 2007 »
на F300 була у мене така проблема. Якість сигналу приходить в нім на 16, а за остальноє відповідає 17 нога проца. Був битий перехід в платі і згорілий резистор в збірці біля ВЧ тюнера.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з тюнером
« Відповідь #11 : 15:42:08, 15 Грудень 2007 »
Ви вважаєте,що я софтом вбив тюнера? O0 Дякую і за це. :) Проблема в невідповідності софта та бута! Є звісно можливість спробувати 10 різних софтів та до п"яти загрузчиків. А це 10*5=50 прошивок тюнера :o Тюнер,головне ,що до прошивки робив. Стикався з проблемою невідповідності софт+бут на різних підробках(коли не працював біс або крипто),але це лічиться хвилин так зо 5. А тут мутантик попався :-[ an24

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з тюнером
« Відповідь #12 : 15:48:03, 15 Грудень 2007 »
Бачу,що почав розводити тут глобальну проблему,але ще дещо згадав. Колись мав проблемку з аріоноподібним клоном,в якому був реалізований софтовий захист. Там щось пригадую,було зв"язано з 13 і 14 ногою флешки. Було це більше року назад і вже не пам"ятаю... an24

Відсутній gad

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +37/-0
Проблема з тюнером
« Відповідь #13 : 16:01:13, 15 Грудень 2007 »
Тюнер,головне ,що до прошивки робив.
а де про це було написано?  :cool:

Відсутній Oleh_Y

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +16/-7
Проблема з тюнером
« Відповідь #14 : 15:21:08, 18 Грудень 2007 »
Люди підкажіть! Має проблем!Мій знайомий підприємець замовив так зване маркетингове дослідження про Сат-телебачення. 75 відсотків статей я підібрав з цього форуму, залишилось одне - конкуррентноспроможний тюнер українського виробника, або іноземного, тобто офіційні представники хто може зробити нормальні оптові поставки (значення оптові не було визначено, чи 10 чи 100 штук)! Розглядаються всі Lembergy, Globo і т.д ( назвав те що я знаю, тобто з чим я стикався в житті!)
Якшо між нами, форумчанами, є підприємці які цим займаються, також добре! Все чесно, ніякої готівки, тільки договори! Розрахунки через банк!

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3204
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3862
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2649
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3553
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1258
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh