Технічний відділ > Практика встановлення антен.
FAQ по установці супермаунта
Dirty:
--- Цитата: vic;1722 ---Якщо буде хоч невелике відхилення від вертикалі то про точну настройку на орбіту можна і не мріяти
--- End quote ---
http://www.alyno.ru/old-forum/viewtopic.php?p=27894#27894
Gosha:
ось тут я виклав декілька фото вчорашньої своєї установки....
з мотопідвіом...комусь можливо цікаво буде::
Антена TRIAX 0.88 + супермаунт STRONG SRT DM2100 + моноблок INVERTO + Dreambox 500 + шарінг НТВ.
1. Будівля, на який змонтовано антену :
2. Криша...де змонтовано антену
3. на вигляд конструкція не надійна,..але...
...все передбачено
4. Все зібрано по стандартній схемі, ...нічого дивного ,але новачкам можливо стане цікаво
5. Це не реклама Триакса,.. -хоча й справді якість у цих тарілок відмінна!
magister_of_es:
Питання № 1 Чи можна тут, взагалі, ставити запитання ?
Якщо да, тоді поїхали ...
Я визначив координати своєї місцевості.
Вони становлять : 48 северной і 34 восточной, але це координати мого міста Дніпродзержинска. Я не вказую точних координат, враховуючи хвилини, бо я їх не можу зараз визначити, і чи потрібні такі точні координати ?
Питання №2 Все ж таки я не зрозумів, як визначити точний Юг ? Я буду цілитись на супутник 36 гр., а чи потрібно вручну ще добавляти чи віднімати 2 градус? (бо в мене ж 34 восточной)
Питання №3
Так як визначити вірно "угол наклона хобота "
Якщо визначити по таблиці елевацію, вона становить 90-48=42 тут все зрозуміло. А виставлене значення восточной 34-7.1=26.9 і воно не співпадає з табличним 22. Що тут робити, який ставити "угол наклона хобота"
magister_of_es:
--- Цитата: magister_of_es;4336 ---Питання № 1 Чи можна тут, взагалі, ставити запитання ?
Якщо да, тоді поїхали ...
Я визначив координати своєї місцевості.
Вони становлять : 48 северной і 34 восточной, але це координати мого міста Дніпродзержинска. Я не вказую точних координат, враховуючи хвилини, бо я їх не можу зараз визначити, і чи потрібні такі точні координати ?
Питання №2 Все ж таки я не зрозумів, як визначити точний Юг ? Я буду цілитись на супутник 36 гр., а чи потрібно вручну ще добавляти чи віднімати 2 градус? (бо в мене ж 34 восточной)
Питання №3
Так як визначити вірно "угол наклона хобота "
Якщо визначити по таблиці елевацію, вона становить 90-48=42 тут все зрозуміло. А виставлене значення восточной 34-7.1=26.9 і воно не співпадає з табличним 22. Що тут робити, який ставити "угол наклона хобота"
--- End quote ---
Ось наприклад, я цілюсь на E-Bird 33гр., повинен відхилиись на 5гр - це буде точний Юг, а якщо на Eutelsat 36, то відхиляюсь на 1.7гр, це теж буде точний Юг ?
magister_of_es:
--- Цитата: magister_of_es;4337 ---Ось наприклад, я цілюсь на E-Bird 33гр., повинен відхилиись на 5гр - це буде точний Юг, а якщо на Eutelsat 36, то відхиляюсь на 1.7гр, це теж буде точний Юг ?
--- End quote ---
взято дані з http://www.alyno.ru/old-forum/viewtopic.php?t=273&start=0:D
Навігація
Go to full version