Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Обговорення Openbox X-730, 750/770 CIPVR

<< < (7/15) > >>

yuriks:
Ну завжди ж не будеш включеним тюнер тримати -
ще й на потрібному каналі !!!
А якщо знаєш що мож запізнитись - запис по таймеру існує.

Хтось може підтрердити - таймшифт на 730-му може тривати більше 40 хвилин аж до повного заповнення флешки ?

ioan:
чому ж,я ніколи тюнер не виключаю,тільки телевізор

yuriks:
Я хтів би коротко взнати як працює таймшифт на 730-му з вставленою флешкою?
Також автоматично, чи треба включати ?
Якщо треба включати - то чи буде працювати при переключенні каналів чи треба знову включати ?
Чи є обмеження на максимальний час "таймшифту" ?

Sashko68:

--- Цитата: yuriks від 22:15:52, 04 Серпня 2008 ---Я хтів би коротко взнати як працює таймшифт на 730-му з вставленою флешкою?
Також автоматично, чи треба включати ?
Якщо треба включати - то чи буде працювати при переключенні каналів чи треба знову включати ?
Чи є обмеження на максимальний час "таймшифту" ?

--- End quote ---
Щоб запустити таймшифт на 730 треба обов’язково його включити -  натиснути кнопку «Запис» і все – він почав працювати. Плюс  730 моделі в тому, що таймшифт безпосередньо залежить лише від того, який об’єм має підключений до тюнера накопичувач – поки буде вільне місце і не натиснуто  кнопку «стоп» таймшифт буде писатись.При  переключенні каналів таймшифт зупиняється, тобто після переходу на інший  канал треба знову натискати "запис" щоб включити таймшифт.Всі файли запису зберігаються на накопичувачі, пишуться файли максимального розміру = 4 Гб. потім створюється наступний і так далі, в меню перегляду на тюнері виглядає це як один файл тривалістю наприклад 8 год., а при копіюванні на комп. це може бути і 2-30….. файлів які безпроблемно читаються. 

remax:

--- Цитата: remax від 15:55:04, 03 Серпня 2008 ---Вже найшов... Тема інша... Ключі до ТЕТ і т.п. є в тюнері, але я не можу іх припнути до канала, вони не відчиняються, в чому річ, як це зробити. Іншими словами ключі є але не показує... PG PB показують, в чому я не шарю?

--- End quote ---
АУ! Я поставив запитання, гину, допоможить мені, благаю! *-I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version