Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Обговорення Openbox X-730, 750/770 CIPVR
remax:
Вже найшов... Тема інша... Ключі до ТЕТ і т.п. є в тюнері, але я не можу іх припнути до канала, вони не відчиняються, в чому річ, як це зробити. Іншими словами ключі є але не показує... PG PB показують, в чому я не шарю?
yuriks:
750-й для таймшифту використовує 1 Г встроєної памяті,
а 730-й - використовує місце на флешці.
Питання : якщо пауза при таймшифті буде більшою
за час що відповідає 1-му Гігу - що відбудеться на 750-му? Таймшифт зупинеться чи продовжить писати на зовнішній флешці ?
Sashko68:
--- Цитата: yuriks від 16:47:59, 03 Серпня 2008 ---750-й для таймшифту використовує 1 Г встроєної памяті,
а 730-й - використовує місце на флешці.
Питання : якщо пауза при таймшифті буде більшою
за час що відповідає 1-му Гігу - що відбудеться на 750-му? Таймшифт зупинеться чи продовжить писати на зовнішній флешці ?
--- End quote ---
Таймшифт на 750 і 770 не відключається ніколи і працює весь час з моменту включення тюнера на будь-якому каналі, реалізований він на рівні електроніки (2-ві мікросхеми на платі). Працює просто і надійно - в залежності від якості картинки, що займає певний об"єм запамятовується до 30-45 хвилин, тюнер спочатку заповнює свій буфер до кінця таймшифта і лише тоді починає вирізати собі вільне місце з початку (початок буфера зсовується приблизно на 10 хв. - заповнився і знову вирізка).На зовнішні пристрої (флешки, УСБ диски) таймшифт не перейде - все відбувається на рівні електроніки всередині тюнера.Добра опція щоб втекти від реклам і встигнути каву заварити і нічого не прогавити.
yuriks:
Чи можна тоді сказати, що якщо на 750-му я нажму паузу і пропаду на одну годину - то я не зможу дивитись з моменту на якому завершив (бо місця вистачить тільки на 40 хв) ?
Тоді 730-й в цьому питанні (на мою думку) переважає -
бо можна прикупити флешку (за різницю в ціні), припустимо на 4-8 Гіг, і таймшифт буде тривати поки є місце на флешці - а відповідно можна відлучитись набагато більше ніж на 40 хв. (всяке буває).
І ще одне питання : Чи є ще якісь відмінності між 730-ю і 750-ю моделями ?
ioan:
вставляй туж флешку в 750 і нажимай запис та пиши скільки флешки хватить.А основна фішка заключається в тому що коли прибіг додому,а там вже футбол пів години йде та щей гол забили.І тут основне щоб тюнер був включений на потрібному каналі.Тоді без зайвих рухів перемотуєш назад і дивишся з початку.Та й не тільки футбол ,включаєш а там цікава передача,а ти початку не бачив.Тоді знов відмотав та дивишся з початку ;)
Навігація
Go to full version