Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Реанімація Lemberg LR 1000
radioham:
про лембергы есть форум ( и там е роздил - що вам не подобается в лембергу - де модери стирають допысы :) )
ну це так типа " между прочим"
а ище хтив рекомендувати програму для джитаг
tosat:
--- Цитата: Yaro від 21:19:20, 26 Листопада 2007 ---
До речі, може моє питання й тупе, але чому зразу ЖТАГ? Той Лемберг ніякого життя не показує? Нема з"єднання по СОМ-порту при скачуванні , наприклад, фірмваре (прошивки)? Бо каналів, судячи по всьому, там уже нема. Ну хоч якась реакція на СОМ-порті? Чи нема-таки зовсім комунікації по ньому?
--- End quote ---
У нас хтось останнім часом тренірується тьюнера перешивати, вчора наприклад два реанімував...
В суботу навіть приносили Стронг 4402 з err 0.., божилися, що сам здох
tosat:
--- Цитата: Android-80 від 23:41:11, 26 Листопада 2007 ---Ігорко,відрубай кавалок того довжелезного дроту :o А залиш 25-30 сантиметрів,і побачиш результат ;) Тай ще разок перевір правильність підключення!
--- End quote ---
якби Ігор послухав мої поради про шнур від Глобіка http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2001.msg26754#msg26754, то давно б цей тьюнер зробив...Хай ще не забуває, що деколи потрібно замкнути 115 ногу процесора на "землю"..
Удачі...
Ігор Горбусь:
--- Цитата: tosat від 10:05:51, 27 Листопада 2007 ---
--- Цитата: Android-80 від 23:41:11, 26 Листопада 2007 ---Ігорко,відрубай кавалок того довжелезного дроту :o А залиш 25-30 сантиметрів,і побачиш результат ;) Тай ще разок перевір правильність підключення!
--- End quote ---
якби Ігор послухав мої поради про шнур від Глобіка http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2001.msg26754#msg26754, то давно б цей тьюнер зробив...Хай ще не забуває, що деколи потрібно замкнути 115 ногу процесора на "землю"..
Удачі...
--- End quote ---
Взяв шнур від старого компа разом з розйомом таким як треба ! Довжина дротів вийшла 32 см.
--- Цитата: tosat від 10:51:44, 26 Листопада 2007 ---Але найкращий варіант (імхо) використати шнур з роз"ємом від Глобіка, який йде на індикатор - там якраз 20 виводів, що використовуються у стандартному Jtag.
--- End quote ---
До речі там не 20 виводів а 16 ! Все одно нічого не виходить ! Блок живлення переворав вже цілий , все в порядку !
Незнаю , вже мене то всьо так замахало що зараз той тюнер разом зі JTAG-ом полетять у " космос " з порога !!!
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 23:28:25, 26 Листопада 2007 ---Ось шо у мене вийшло , чогось не опреділяється процесор ?
--- End quote ---
Та визначився він, але прога його не знає ! Я не знаю, чи правильно прога його визначила, але визначила, а от тип флешки прога не визначає, бо такий тип не прописаний у файлі *.def , от і відповідь тобі. Ану розпакуй та впхай от цей файлик замість свого. А ще - попробуй прогу типу SkyMax 2.2 чи JTAG_Up.
Ігор, у вікні проги практично всі кнопки активні - тобто ти маєш далі все визначати сам, так зроблено, якщо інакше не вказано у файлі *.def. Але проц визначився - це точно.
Ще один файл ДЕФ тобі докладаю - добрий для Самсунгів9400, а там стоїть точно така флешка, як у тому Лембергу.Давай, пробуй, мусить вийти.Якщо ні - то десь є помилка.
Навігація
Go to full version