Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Реанімація Lemberg LR 1000
tosat:
Крім всього іншого в біосі компа потрібно виставити режим LPT: ECP+EPP...
--- Цитата: Ігор Горбусь від 10:54:25, 27 Листопада 2007 ---Незнаю , вже мене то всьо так замахало що зараз той тюнер разом зі JTAG-ом полетять у " космос " з порога !!!
--- End quote ---
Ігор як надоїло, прийди до мене я тобі той тьюнер зроблю.., ще й проги перепишу, але думаю вистачить і тих, що Славік виклав...
Удачі
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Yaro від 14:34:46, 27 Листопада 2007 ---Ігоре, от маєш повний опис роботи з Аріоноподібними тюнерами - кращого не знайшов...http://sat-ukraine.info/files/comment.php?dlid=134
--- End quote ---
Та маю я такий опис ! Jtag. Реанімація приймача ! У нас на форумі Бодя виклав !
Скоротив вже JTAG до 20 см. , процесор вже опреділяє , от тільки ніяк не можу стерти флешки чогось , ставлю 3900 , і не висвічується кнопка Erase При 3900 вивсычуэться не така флешка як треба ! У Льембергу стоїть M29W 160ET ! Найшов у програмі IRD Model STARSAT 550 ULTRA ? Флешка ту шо треба показує , але знову ж таке кнопка Erase не висвічується ! Коротше не розберусь без 100 грам !!!
Yaro:
Значить так, Ігорку. Давай кидай на масу 115 вивод проца, там 5518, запускай свою JKeys і працюй. Мусить працювати, бо в мене з Глобо було таке саме - поки не закоротив 115 вивод на масу, JKeys працювати не хотіла. А мусив коротити тому, що перший раз пробував прошити JTAG_Up-ом, а прога чомусь повісилася, а потім після повторного запуску вже не конектилася. А так в більшості випадків цей JTAG_Up веде себе пристойно.
Ігор Горбусь:
Та там такі маленькі виводи , може 115 ніжка ше кудись виходить , аби в другому містьі її закоротити ?
То ти теж прямо на процесорі коротив ?
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 18:25:46, 27 Листопада 2007 ---Та там такі маленькі виводи , може 115 ніжка ше кудись виходить , аби в другому містьі її закоротити ?
То ти теж прчмо на процесорі коротив ?
--- End quote ---
Від проца йдуть доріжки, ти знайди 115, а від нього прослідкуй далі, мусить бути напевно трохи більша контактна площадка, от з неї й короти на масу, не бійся (я можу кинути рисунок, але що він тобі дасть, якщо проц в Лембергу повернутий інакше?). Я коротив до образливого просто: туго накрутив багатожильний провід на голку, прикрутив кінець проводу на масу, знайшов потрібну площадку, притис до неї гострий кінець голки, і аж так включив тюнер - а потім запустив прогу, і воно все пішло, як лялька. Голку після подачі живлення можна тримати або відпустити - це вже не грає ролі.
Вперед. А то зараз знов прийде Бодян та нас всіх розжене:)
Навігація
Go to full version