Приймачі DVB-S/S2 > Kenwood DTF 1,2 і PACE
Потрібна прошивка на Kenwood dtf-2
Dipytat:
Думав, думав, і рішив зробити на 98 Віндовсі. Я маю прогу MediasatConnect_v2.9.3 і Ken Writer 1.0.1. Котрась із них підійде ? Будь ласка, напишіть, як ними користуватись ? Дякую
Yaro:
--- Цитата: Dipytat від 19:46:26, 05 Грудня 2007 ---Думав, думав, і рішив зробити на 98 Віндовсі. Я маю прогу MediasatConnect_v2.9.3 і Ken Writer 1.0.1. Котрась із них підійде ? Будь ласка, напишіть, як ними користуватись ? Дякую
--- End quote ---
Для заливки софта на 98 чи МЕ треба прогу PTC Launcher.Нею можна заливати все - фірмваре, списки, еепром.Прогу шукай на сайте http://laki.dvhk.pl в розділі для Медіасатів.
Dipytat:
Прога є. І є питання. фірмваре - це і є прошивка, еепром - то що таке, а як нею ключі залити ?
Yaro:
--- Цитата: Dipytat від 20:26:23, 05 Грудня 2007 ---Прога є. І є питання. фірмваре - це і є прошивка, еепром - то що таке, а як нею ключі залити ?
--- End quote ---
Firmware (софт,фірмваре) - те ж, що і прошивка, для КЕНа-2 вона має розмір 2 Мб. Еепром - це Енергонезалежна пам"ять в тюнері (EEPROM), яку можна стирати та записувати, в КЕН-2 це мікруха 24С32, там зберігаються настройки на багато що в тюнері. В КЕН Еепром треба заливати, якщо хочеш, щоб працювали інтерактивні сервіси на деяких провайдерах, або ж правилько відображалися назви супутників, які ти дивишся, та багато чого іншого.Це у випадку софта ОФМ, в тебе саме такий, я тобі посилав саме його. Еепром можна і не заливати, нічого страшного не буде:) І заливається він тим же PTC Launcher-ом, закладка ЕЕПРОМ. Ключі в ОФМ заливають Медіакомом чи МедіасатКоннектом - всі необхідні матеріали я висилав тобі в комплекті, це секції RSA та ЕMU. Достатньо іх залити, щоб дивитися тюнер.Не все буде йти, деякі ключі треба прописувати вручну, це якщо нема АУ на якогось провайдера.
Yaro:
--- Цитата: Yaro від 20:14:09, 05 Грудня 2007 ---Для заливки софта на 98 чи МЕ треба прогу PTC Launcher.Нею можна заливати все - фірмваре, списки, еепром.Прогу шукай на сайте http://laki.dvhk.pl в розділі для Медіасатів.
--- End quote ---
Виклав для тебе і для всіх бажаючих тут PTC LAUNCHER FULL
Навігація
Go to full version