Приймачі DVB-S/S2 > Kenwood DTF 1,2 і PACE

Потрібна прошивка на Kenwood dtf-2

(1/10) > >>

Dipytat:
Добрий день. Може, хтось має, або знає де можна знайти нормальну прошивку на цей тюнер. Дякую

Yaro:

--- Цитата: Dipytat від 14:45:42, 17 Листопада 2007 ---Добрий день. Може, хтось має, або знає де можна знайти нормальну прошивку на цей тюнер. Дякую
--- End quote ---
Якщо цікавить КРИПТОВОРКС включно, то треба шити софт ОФМ, маю на руках все, що потрібно,недавно перевірив, все ОК, з першого разу йде практично все, що на ньому може йти, крім АУ на Мультивізіони і ТПС . Якщо КРИПТО не треба - тоді можна взяти софт Генератора, все інше те саме, що й на ОФМ. Зараз спробую викласти на нашому аплоді весь комплект і короткий опис.Або давай своє мило, то дістанеш в приват.

Dipytat:
Дякую за софт. Можете мені ще написати, як той тюнер шити, якою прогою, може маєте список каналів та ключів на нього ?

Yaro:

--- Цитата: Dipytat від 17:13:05, 17 Листопада 2007 ---Дякую за софт. Можете мені ще написати, як той тюнер шити, якою прогою, може маєте список каналів та ключів на нього ?
--- End quote ---

Є у мене все, що треба. Ти ж не написав, що треба ще й прогу, ну та не проблема. Маєш 98 Вінду чи Мілленніум встановлену? Тоді користай з PTC Launcher, причому з патченого, одним ним заллєш софт, канали та еепром. А взагалі...при використанні Медіакома Еепром не треба окремо шити, але тоді супутники будуть відображатися не коректно, а показувати буде все, що може та модель :-) Скинути тобі ще й канали ? А всі ключі є вже в файлі RSA і другому з ним.

Dipytat:
Дуже дякую за допомогу. А чи є якась програ під ХР ?
Дякую

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version