Приймачі DVB-S/S2 > Kenwood DTF 1,2 і PACE
Потрібна прошивка на Kenwood dtf-2
Yaro:
--- Цитата: Dipytat від 10:27:50, 18 Листопада 2007 ---Я вже читав ту інструкцію. В мене виникли запитання. Як я зрозумів, для прошивки потрібно мати два шнура - LPT i COM. COM я маю, а LPT - ні. Який саме LPT потрібен, напишіть мені і я його куплю.
--- End quote ---
LPT-шнур треба типу ПАПА-ПАПА на обох кінцях, розпайка 1 до 1, тобто 1й контакт на 1й, 2й - на 2й і так до 25, і наскільки я знаю - такі не продаються, а робляться самостійно, хоча всяке буває. КОМ-шнур підходить від модема. До речі, 1430 та 1530 Піонери можна шити тільки по КОМ-порту, на жаль цього для КЕНів не зроблено, як і дечого іншого. Додатково при роботі через ЖТАГ потрібно в БІОСі компа виставити режим роботи LPT-порта ЕСР чи ЕРР.
Yaro:
--- Цитата: Dipytat від 10:27:50, 18 Листопада 2007 ---Я вже читав ту інструкцію.
--- End quote ---
Ну і ??? Робив, не робив? Зробив, не зробив? Що вийшло, що ні в яку???
Я сьогодні в черговий раз перевірив, чи є на КЕН-2 щось передовіше (ну по КОМі шити фірмаре типу...) - таки нема...є додатково для Піонера 1330, і все...
Dipytat:
Та біда сталась. Я не знав, що то ще й ЛПТ кабель потрібен. Думав, що тільки КОМ обвйдусь. Я все-таки знайшов той кабель, але він не підходив, там потрібно типу ПАПА-ПАПА а в мене був ПАПА-МАМА. Вот і буду тепер шукати кабель. Як куплю то спробую знову. До речі, ви б не змогли викласти ключі та канали на Аплоуді сайта, а то по з пошти я не можу зладувати.
Yaro:
--- Цитата: Dipytat від 20:02:44, 19 Листопада 2007 ---Та біда сталась. Я не знав, що то ще й ЛПТ кабель потрібен. Думав, що тільки КОМ обвйдусь. Я все-таки знайшов той кабель, але він не підходив, там потрібно типу ПАПА-ПАПА а в мене був ПАПА-МАМА. Вот і буду тепер шукати кабель. Як куплю то спробую знову. До речі, ви б не змогли викласти ключі та канали на Аплоуді сайта, а то по з пошти я не можу зладувати.
--- End quote ---
Знаєш, від сканера підходить, тільки один роз"єм МАМА заміни на ПАПА, і все. Перевірено. Секції з ключами та канали зараз спробую викласти на нашому аплоді.
================
Секції з ключами та канали на аплод пішли, чекають на схвалення від адміна. Опис, як і що робити, ти мав дістати поштою. Є питання? Вперед :-)
Dipytat:
Скиньте краще інструкцію на форум, а то на мило не приходить.
Дякую
Навігація
Go to full version