Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Літаючі тарілки

<< < (5/8) > >>

Ogirok:
Поки що тихо все. Тьху, тьху.
(А дерев повалених повно)

remax:
Ну от, у мене поки що одна, але влетіла... Була встановлена на димар 2повехового будинку. Шквали вітру досягали 18м/с. Як ви думаете, хо повинен платити? Кліент, я думаю, атже штормове попередження не кожен рік буває. Звісно обдирати його ніхто не збираеться! Зроблю по-мінімуму.

Gosha:

--- Цитата: remax від 07:36:25, 23 Листопада 2008 ---Ну от, у мене поки що одна, але влетіла... Була встановлена на димар 2повехового будинку. Шквали вітру досягали 18м/с. Як ви думаете, хо повинен платити? Кліент, я думаю, атже штормове попередження не кожен рік буває. Звісно обдирати його ніхто не збираеться! Зроблю по-мінімуму.

--- End quote ---
Ні в якому разі не клієнт!
Клієнти перед штормовим попередженням що мають тарілки з димарів познімати?
Просто на димарі тре сквозні шпильки давати, а не дюбеля.
Так що це 100% вина установщика.
Я колись по *молодості * мав такий один випадок.Так прийшов все поновив і вибачився. Щей подякував Богу, що нікого не прибила та тарілка, а зачипилась за край криші. і Саме цікаве, що не з димаря вирвало кріплення, -а сам кронштейн тріснув! Як ножницями розрізало метал.
Тепер таких помилок не повторюю. Приділяю кріпленню антени 200% -ну увагу.
Ви не думайте,що це я Вас обвиняю, я просто хочу сказати, що колись і Ви перестанете робити такі помилки.
скільки років Ви встановлюєте антени? На які кріплення? Дюбеля?-звичайні,базарні ,чи капронові? діаметр шурупа? анкера?
Чи є у Вас дозвіл на встановлення антен...і т.д.
Тому і раджу піти вибачитись і переставити антену, вибачитись перед клієнтом. Ви просто напевно не мали справ з клієнтами з прократури, чи податкової...
.....удачі!

M1sha:
Подивіться мій пост  та  скажіть свою думку , чи цей випадок закон описує?
http://212.95.53.33/index.php?topic=1252.525 Ще скажу свою думку що димар не дуже підходяще місце, хоча  сам бува чіпляю туда, понижче так.
На димарі цегла від термоперепадів не держиться кучі, ДержБудівНорми на монтаж на димарі "косо" дивляться. Прокуратура на ДБН(СНиП) прямо дивиться. 

remax:
Я встановлюю вже 5 років, встановлюю на капронові чопики 12мм, та болти-шурупи длиною від 8 до 15см. Я ще не був в клієнта, не знаю, що там тріснуло, але навряд кріплення до димаря(шурупи). Я так думаю, що одірвався кронштейн. Ось фото цьго монтажа. Доречі, це не димар, а вентиляція. Западло - рядом така сама стоїть. І ще вітер був Південний, взагалі не розумію, ясно ще якби Північний...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version