Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Літаючі тарілки

<< < (8/8)

usa:

--- Цитата: dozent від 19:47:33, 05 Січня 2009 ---
--- Цитата: remax від 05:00:29, 24 Листопада 2008 ---Я встановлюю вже 5 років, встановлюю на капронові чопики 12мм, та болти-шурупи длиною від 8 до 15см. Я ще не був в клієнта, не знаю, що там тріснуло, але навряд кріплення до димаря(шурупи). Я так думаю, що одірвався кронштейн. Ось фото цьго монтажа. Доречі, це не димар, а вентиляція. Западло - рядом така сама стоїть. І ще вітер був Південний, взагалі не розумію, ясно ще якби Північний...

--- End quote ---

І після цьго ви всім розповідаєте який ви классний майстер- цитата від remax:"А от я наприклад вдома теж так роблю, і не тільки так, а ще колхозніше - мені впадлу робити дома красиво, я на роботі від цього втомився, та ще й поізвращатись хочеться , головне щоб показувало нормально." Судячи з ваших постів ви і вдома, і на роботі все робите по "колхозному" та ще ображаетесь коли вас називають "печником-сантехником". І при цьому у вас ще хватае сорому брати гроші с клієнта за свої "Бока" *+*- :lamer: 5 років ставимо  а всеодне *-E

--- End quote ---

--- Цитата: Denja від 21:25:53, 24 Листопада 2008 ---Незовсім погоджуюсь з Гошею. Є ряд форсмажорних обставин, від яких ніхто незастрахований і платити в таких випадках установщику неварто. Теж були випадки коли кронштейни львівські від п"ятки відривало, але клієнти були про то попередженні. Взяв по мінімуму, але всеодно неприємно.
Зараз львів почав штампувати 400 мм. з ввігнутою п"яткою, можна пробувати ставити.

--- End quote ---
На мою думку я взагаліб заборонив ставити антени на консолі Львівського виробнитства.то є гумно.Моя власна думка,маю на них зуба.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version