Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (51/67) > >>

sattv1:
Пішла тенденція в Глобо (Діджітал) 4100, яким 2-3 роки вирубаться по причині здуття конденсаторів (2шт) 1000 на 16В в блоці живлення. Перепаяв  тюнерів за останні пів-року уже штук пять.  Я не сильний в радіотехніці, а питання до майстрів. Можливо конденсатори краще сильніші ставити - більш чим 1000, чи замість 16В - 25В?

oleh61:
не бажано збільшувати ємність,бо буде "перекос" напруг і потім різні "глюки",а бажано ставити літи по температурі-105град. а не 85град.(дешевші) та із запасом по напрузі ,і запаювати не впритул до плати,а на висоті ,яку дозволяє довжина виводів -для кращого охолодження -це з практики  derisive.gif

vasian84:

--- Цитата: Yaro від 08:13:43, 14 Грудня 2010 ---
--- Цитата: vasian84 від 07:23:46, 14 Грудня 2010 ---та сама ситуація непоказує, а коли знову їх поміняв назад місцями вже непоказують двоє. Скажіть що мені робити?
--- End quote ---

Дайсек поміняти на перший раз. Ти міг коротнути кабелем, дайсеки цього не переносять. Головки, до речі, часом не твіни чи квади?

--- End quote ---
Вже міняв дайсеки, непомагає, Головки з чотирьма виходами.

caxa:
Доброго дня, в мене така проблема Euroscy 4050 не бачить деяких частот на LMI, збiльшуючи частоту на 3 одиницi все начинае працювать, запитання: чи можливо якось пiдстроiти частоту гетеродина (в настройках вони фiксованi) ?

slavon:
Можливо !!! Заміною конвертора на більш якісний, наприклад на Інверто  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version