Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
nico2:
ще невідомо де зміщений гетеродин в конверторі чи в тюнері,якщо те саме буде на другому аппараті тоді треба розбирати головку і крутити один з гетеродинів,того діапазону на якому не відповідає частота,там їх два та як на мене простіше один раз попіднімати частоти транспондерів змінити частоту в ключах бісс до відредагованої і забути за нього
caxa:
--- Цитата: nico2 від 08:28:12, 18 Січня 2011 ---ще невідомо де зміщений гетеродин в конверторі чи в тюнері,якщо те саме буде на другому аппараті тоді треба розбирати головку і крутити один з гетеродинів,того діапазону на якому не відповідає частота,там їх два та як на мене простіше один раз попіднімати частоти транспондерів змінити частоту в ключах бісс до відредагованої і забути за нього
--- End quote ---
Проблема гетеродина тюнера (на других антенах прбував) i тiльки верхнього дiапазону, я так i зробив пiдняв частоти..., але остався осадок що не я його а вiн мене перемiг так я подумав може ми його разом натовчем.
slavon:
--- Цитувати ---але остався осадок що не я його а вiн мене перемiг так я подумав може ми його разом натовчем.
--- End quote ---
Так треба брати нормальні фірмові приймачі, а не китайську "каку" - надовго відпаде неопхіність один одного перемагати. :2funny: :2funny: :2funny:
володимир.:
--- Цитата: caxa від 08:05:11, 18 Січня 2011 ---Доброго дня, в мене така проблема Euroscy 4050 не бачить деяких частот на LMI, збiльшуючи частоту на 3 одиницi все начинае працювать, запитання: чи можливо якось пiдстроiти частоту гетеродина (в настройках вони фiксованi) ?
--- End quote ---
а може перше перепрошити другою прошивкою?
matwei1970:
добрий вечер. Зіткнувся з такою проблемою-новий 4100с видає чорно-біле зображення ., зміни в настройках відео ніччого не дали. Що може бути. В моїй практиці таке вперше.
Навігація
Go to full version