Автор Тема: strong4450  (Прочитано 3134 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Taras2007

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
strong4450
« : 23:00:36, 02 Листопад 2007 »
де взяти нові прошивки, ключі? І як їх застосовувати?

Відсутній Gosha

  • Модератор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +63/-2
  • м.Тернопіль
strong4450
« Відповідь #1 : 23:07:24, 02 Листопад 2007 »
ні прошивок...а ні ключів не існує для цього тюнера.
Це стародавній вже занадто аппарат ...
Хоча якість роботи його колись досить була відомою,...ось наглядний приклад..що він ще й до нині працює.
36Е-30W 0.90+IP DM500+IP BOX 91 HD+STRONG SRT DM2100+MTI AP8-XT2E

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 482
  • Рейтинг: +769/-21
strong4450
« Відповідь #2 : 13:41:03, 03 Листопад 2007 »
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
strong4450
« Відповідь #3 : 17:30:22, 16 Лютий 2010 »
І всеж таки я хочу прошити Стронг 4450 і прошу вас хто може допомогти мені знайти:                                        1) Загрузчик софта для Стронг 4450
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
strong4450
« Відповідь #4 : 17:56:46, 16 Лютий 2010 »
http://sat.net.ua/index.php?Lev=articles&Id=702
  софт треба шукати, загрузчик (досовський) додаю

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
strong4450
« Відповідь #5 : 18:04:32, 16 Лютий 2010 »
останній софт за 2004 рік

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 965
  • Рейтинг: +1103/-13
strong4450
« Відповідь #6 : 21:08:19, 16 Лютий 2010 »
є в мене останній софт за 02-2005,називаеться strong 4400-samsung

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
strong4450
« Відповідь #7 : 21:16:46, 16 Лютий 2010 »
І всеж таки я хочу прошити Стронг 4450 і прошу вас хто може допомогти мені знайти:                                        1) Загрузчик софта для Стронг 4450

Я тільки не зрозумів навіщо це..? Він що стане каналів більше показувати, чи що..? :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
strong4450
« Відповідь #8 : 23:13:58, 16 Лютий 2010 »
tosat, я ж написав- і всеж таки я хочу прошити Стронг 4450, хотя знаю, що більше каналів не стане.Все що можна, я вже встиг налаштувати в ручному режимі.Мабуть, прийшла їм пора на пенсію.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
strong4450
« Відповідь #9 : 07:05:34, 17 Лютий 2010 »
Софт може й не обов'язково  міняти  , а от ,якби редактор каналів був ...
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
strong4450
« Відповідь #10 : 08:07:29, 17 Лютий 2010 »
редактора каналів я ніколи не бачив, проте бачив прогу, яка працює з під 98 вінди і позволяє з тьюнера зливати настройки, а потім завантажувати в інший...але толку з цього тьюнера, коли він зараз приймає тільки FTA канали - бісс тут ніколи не світить, бо ему нема..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
strong4450
« Відповідь #11 : 08:24:26, 17 Лютий 2010 »
Ну от на рівному місці розвели теревені. Користувачі бувають різні і декому просто немає необхідності в наявності кодованих каналів, головне щоб 5 канал, 1+1...
Щодо ПЗ то незабувайте що перші ПЗ доволі кривуваті (графічний інтерфейс інший) і нічого дивного в бажанні зміни на краще немає.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 965
  • Рейтинг: +1103/-13
strong4450
« Відповідь #12 : 19:54:04, 17 Лютий 2010 »
EXCUSE НЕ ТО ЗАПАКУВАВ