Автор Тема: EUROSAT 8004 на дисплеї FERR  (Прочитано 9730 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
EUROSAT 8004 на дисплеї FERR
« : 13:32:22, 30 Жовтень 2007 »
От і я стикнувся з такою,проблемкою,як реанімація євросата після невдалої прошивки старим софтом 1.3.6 на тюнер з новою флешкою 36VF1601C. З роботою,проги ejtag з процами ALI,знайомий та допомагала неодноразово. Питання полягає в підключені jtag :( А точніше нема конекту? Як правильно все піключити,куда і через який опір тикати 195 ногу проца,та куди тикнути і через який опір(номінал) точку RST на платі??? Дякую!!! :coolsmiley:

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #1 : 22:04:10, 31 Жовтень 2007 »
Блін,потративши дві години часу в пошуках інформації на вищеописане та все перепробувавши,так і нічого не добився :tickedoff: Можливо хтось пробував перепрограмувати флеш 36VF1601C на іншому проці,наприклад на 5518,звісно,перепаявши перед тим?

Відсутній ansat

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +12/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #2 : 22:53:32, 31 Жовтень 2007 »
http://tele-sat.ru/forum/attachment.php?attachmentid=1244&d=1192610202

Зайди на форум http://tele-sat.ru/forum там всё подробно описано

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #3 : 23:34:34, 31 Жовтень 2007 »
http://tele-sat.ru/forum/attachment.php?attachmentid=1244&d=1192610202

Зайди на форум http://tele-sat.ru/forum там всё подробно описано
Дякую,але вже питання вирішилось! А то я вже трохи не подумав,що маю дві ліві руки?! :rolleyes: Конекту не було через недопай флешки,як мене вже зає..ли ці євросати?! :tickedoff: Доречі непогана штука,зараз прикріплю:

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #4 : 23:23:51, 05 Листопад 2007 »
Вже й до мене почали потроху зносити  їх,може хто має фотку плати з впаяними штирками для жетагу,щоб не перекопувати весь нет?
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній uran

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +12/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #5 : 18:15:41, 10 Грудень 2007 »
СКАЖIТЬ БУДЬ ЛАСКА ЯКЩО ФЛЕШЬ 36VF1601C ПРОЦ M3329 B1.ЗАПИСАВ ЗА ДОПОМОГОЮ JTAG BOOT EUROSAT .Виключив тюнер на екранi FERR.ЩО РОБИТИ НЕ ЗНАЮ...... 004

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 338
  • Рейтинг: +525/-2
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #6 : 23:19:26, 14 Грудень 2007 »
uran ,дивись: http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=192168 якщо не зрозумів пиши   :)
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 338
  • Рейтинг: +525/-2
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #7 : 23:37:01, 14 Грудень 2007 »
ioan , там написано зверху вниз TRST,TDI,TDO,TMS,TCK,корпус.Для переводу в режим DEBUG потрібно замкнути JP1 (CPU_PROBE_EN) і включити приймач в 220 в.Jtag тут http://tele-sat.ru/forum/showthread.php?t=830
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #8 : 01:38:28, 15 Грудень 2007 »
Дякуючи bodyan-у, чудовий FAQ по реанімаціїї є і у нас на форумі
Реанімація ресиверів Євросат. FERR, ЕАА ....

Відсутній theexperto

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +5/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #9 : 15:20:58, 20 Грудень 2007 »
privit vsim , e tuner eurosat 8004 , na ekrani bulo ferr , proshiv boot tsherez Jtag zhidno FAQ sho napisav Bodyan , alo v kintsi na ekrane stalo pokazovati EAA , soft ne moju com portom zalvati bu vidrazu pri zapuski tunera vidobrajaetsa EAA na ekrane , sho robiti dalee ?? proshu dopogti :)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #10 : 15:26:19, 20 Грудень 2007 »
При висвітленні ERR , я залив софт звичайним способом через ком-порт.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній theexperto

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +5/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #11 : 18:48:54, 20 Грудень 2007 »
ia proboval tse zrobiti ale nemojlivo bo vidrazu na ekrane ERR , a na kompi spotshatku collecting stb info a potim error : " block not match .. proshivka ne sumisna "  ..... xtos vzhe s takim stikavsa ???

flash memory : 36vf1601c , soft iakii namahaios zalivati 1.3.7_29.11.07 , receiver eurosky 8004

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #12 : 00:36:09, 21 Грудень 2007 »
Завантажуй завантажувачем ALIMINIUPG3_UA новим софтом ,все піде!100%,після того піде на ALIMINIUPG4

Відсутній theexperto

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +5/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #13 : 17:23:44, 21 Грудень 2007 »
diakoio , ia she vczera vidrazu skatshav aliminiupgd2 i vse pishlo ale zabuv napisati sho rozibravsa , diakoio vsim xto pomig :)

Відсутній bumer1978

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 125
  • Рейтинг: +49/-0
EUROSAT 8004 на дісплеї FERR
« Відповідь #14 : 13:57:01, 22 Березень 2008 »
хлопці є така невилика проблема на екрані  тюнера EUROSAT 8004  при спробі прошити  висвічуєтся FEAA. ДОПОМОЖІТЬ  9_4

 

Обговорення програм. Євросат DVB-8004, DVB-3023

Автор editРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 7
Переглядів: 2020
Остання відповідь 12:02:50, 13 Листопад 2008
від jocoka
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 372
Остання відповідь 09:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
EUROSKY DVB-8004 SUPER проблема з блоком живлення

Автор mazehakerРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 20
Переглядів: 7804
Остання відповідь 12:23:50, 08 Лютий 2016
від WASJATKA
Куплю звуковий цап WM8521 від Eurosky 8004

Автор Rostyk.07Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1209
Остання відповідь 08:26:05, 27 Жовтень 2013
від valik55
така проблема нема звуку в EUROSKY 8004

Автор valik55Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 260
Остання відповідь 16:27:08, 01 Липень 2008
від valik55