Автор Тема: Ferguson HF-8800HD  (Прочитано 4072 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній illya

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Ferguson HF-8800HD
« : 13:07:55, 25 Жовтень 2007 »
  Цікавий на мою думку тюнер ... Хто знає більше, поділіться з нами своїми враженнями...

Відсутній Generator

  • Модератор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +172/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #1 : 20:29:30, 30 Жовтень 2007 »
Тестував, тюнер цікавий, але якість його виконання викликає мьяко кажучі подив, корпус нагадує старий відстойний глобо :) Якщо на це не дивитись то працює він достатньо швидко, є російська мова в меню, емулятор відкриває практично всі канали... Ну незнаю про його надійність, але корпус його наштовхує на погане відчуття. Рекомендувати його можна для клієнтів з плазмами з HDMI які небудуть користуватись шарою, для цього це класний тюнер....


Удачи
Good luck

Присутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Ferguson HF-8900HD
« Відповідь #2 : 12:26:44, 07 Листопад 2007 »
Як уже писалось тут на виставці в SatKark 2007 була представлена нова модель Ferguson HF-8900HD PVR. Модель відрізняється від попередника наявністю двох розємів USB. Перший знаходиться на передній панелі під кришечкою, другий же ззаду біля розєму HDMI. Дані порти дозволяють підєднювати зовнішні носії памяті
На laki.dvhk.pl опубліковано про початок продажі даних моделей у наступній половині місяця, і хоча офіційної ціни ще неоголошено приблизно в Польщі він вартуватиме 1199zl. Також представлений більш детальніший огляд даної моделі. приймачи продаватимуться двох забарвлень сріблястого


і чорного кольорів


Пульт отримав додаткові клавіші відповідальні за відтворення/відкривання , а також перегляд файлів.


На передній панелі під кришечкою заховані уні-картоприймач, слот Сі і USB розєм


На задній частині, окрім того, як ми уже знаємо USB-розєму знаходяться наступні розєми:1xHDMI, 1xComponent (Y, Pb, Pr), 1xCVBS, 2xSCART, 1xSPDIF, 2xCINCH, 1xRS232, LNB IN/OUT і вимикач мережевий.


Далі маємо можливість побачити нутрощі приймача:


Память Hynix-a (так ж як і в Kathrein)


Голова використвується фірми LG

При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній georg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #3 : 21:46:24, 29 Листопад 2007 »
Ітересно в Україні є в продажі 8900 серія?
Дє можна купити?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #4 : 09:14:33, 19 Січень 2008 »
HDTV тюнер з емулятором , 2x слота для CI модулів , картоприймач Conax Multicam , тюнер DVB-S /DVB-S2 . Підтримка форматів MPEG-2 , MPEG-4 . Розрішення : 1080i , 720p , 576p . HDMI ; YPbPr ; 2х Scart ; SPDIF ; 2xRCA . Підключення до ПК за допомогою RS 232.




http://uasat.com/catalog.php?action=show_item_about&item_id=474
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 520
  • Рейтинг: +102/-25
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #5 : 20:57:16, 02 Жовтень 2008 »
Хтось розібрався з цим тюнером,як його програмувати бо в мене невиходить пише ERROR1

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 520
  • Рейтинг: +102/-25
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #6 : 19:37:37, 03 Жовтень 2008 »
Розыбрався пише ерор1 бо я хотів загнати орігінальний софт а можна вже лише з ему.Щоб загнати обратно орігінал треба раз спец софт потім орігінал.

Відсутній novole

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #7 : 19:38:16, 07 Березень 2009 »
Якщо купувати Фергусон то тільки 8900 з можливістю запису теле и радиопрограм а також зміни ПЗ через флешку.Якість зображення так як і усих Фергусонів на висоті і на СД і на НД.

Відсутній kristin33

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #8 : 10:54:03, 22 Травень 2009 »
Всім доброго дня скажіть буть ласка хто знае чи є на Фергусон 8900 софт  під шаринг на НТВ? і де його знайти.

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 290
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #9 : 15:17:45, 22 Травень 2009 »


      Софт є, але він невідкривоє ті канали які мють довгі есм,через те
      не працюють HD канали на +++.
       Я використовую софт 11.12.4f - альтернативний.
      Є ще 11.11.9f

              11.16.0e
         
              11.17.5d

         Більше інформації по забезпечнню на Laki.
.

Відсутній kristin33

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #10 : 15:43:05, 22 Травень 2009 »
Дуже дякую.Я використовую софт. 11.20.0D але незнаю як настроїти шарінг.Неможу знайти його Поможіть.Будь ласка.

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 290
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #11 : 17:49:51, 22 Травень 2009 »

       Для налаштування Шури є програма Gladiator GUI 1.4


     1. Зкачуємо програму Gladiator GUI 1.4     .
     
     2.Розпаковуємо . З папки " Data "  копіюємо файли "app.exe" і

        " gladiator bin." в окрему папку під назвою напр. sharing.

     3.Файл  "gladiator.exe (троян) - удаляємо.

     4.Підключаємо ресивер через ком-порт до компютера.

     5. Запускаємо програму app.exe через команду "Виконати", яка

        знаходиться в  меню  "Пуск". При цьому необхідно вказати через
     
        пробіл ком-порт до якого підключенний ресивер. Наприклад :

     "C:\sharing\app.exe com1" ( com1 - це порт до якого підключ. рес.)

     6. Рестартуємо ресивер (в розділі  "Serial port" - вибираємо

       " Gladiator " і тиснемо на пульті Ok - він сам перезавантажується ще раз).

    7. Після перезавантаження в розділі "Установки" з"явиться новий

       розділ  "Установка сети".

   8. В підменю "internet protocol" звіряємо IP і маску підсітки нашого

      компа.

  9.  В підменю "connection mode" вибираемо "newcamd" (тиснемо Ок)

     і вводимо  дані  для налаштування шари server 1....9., і т.д.

 10. Виходимо з підменю ,но не виходимо із підрозділу "Установка

      сети" !!!!

 11. На компі удаляємо файл gladiator.bin

 12. У вікні програми app.exe тиснемо  "у" і Ентер, після чого на місці

      усуненого файлу gladiator.bin з"явиться новой  файл з введенними

      даними серверу шари.




           Доступні 4 команди в аплікації  app.exe:


            1. c - close all socket -закрити всі з"єднання.
             2. q – exit - вихід.
              3. t - send packet - установки в тюнер.
               4. y - ask packet - установки з тюнера.


                           При кожному підключенню шари необхідно
               рестартувати тюнер.
   

                  І ще - на компі повинна бути встановленна

                                       Net Framework 2.0

                                                                      Удачі !
.

Відсутній kristin33

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #12 : 12:40:44, 23 Травень 2009 »
Привіт Дуже дякую за допомогу.Все знайшов запустив а вот .Файл  "gladiator.exe (троян) вмене немає.і при стиранні gladiator.bin новий непоявляеться Прошу підскажіть вчому проблема.Буду дуже вдячний бо вже потратив стільки часу але ще не запустив.

Відсутній rata

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 290
  • Рейтинг: +174/-6
  • ....
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #13 : 20:51:07, 23 Травень 2009 »

       " gladiator.bin " з"явиться коли виходимо з установок тюнера,

      але перевірте попередню папку - пошукайте по папках.

     
      "gladiator.exe (троян)  - я мав на увазі файл "gladiator.exe "

       без слова троян.





            Провіряємо установки в тюнері :


1.  menu >  network setup > internet protocol

2. тільки провіряємо -повинно там бути наш адрес IP і маска сітки,

    вони генеруються автоматично (нічого не міняємо).

3. Робимо exit.

4. connection mode

5. newcamd < тиснемо Ok>

6. За допомогою стрілок будемо керувати.

7. Server 1 <пропускаємо>

8. connection < включаємо >

9. host IP < пропускаємо >

10. URL < вписуємо сюди (користуючись  ЕКРАННОЮ   клавіатурою 

            тюнера )  дані, які ми отримали від серверу Шури,

            напр. < surik.no-ip.org>

11. Крапки і решту знаків отримуємо тиснучи на напис <caps>,

     звертаємо увагу на великі і малі букви в паролях .

12. Якщо дані серверу не вміщаються в рядку, то спокійно можемо

    перенести в другий ряд в низ.

13. port <номер порту який ми отримали в даних, напр. 20111 >

14. user id < логін > (напр. kristin33 )

15. пароль < який ми отримали в даних (напр.ХХХХХХХ)>

16.des key - якщо стандарт то не міняємо(напр.01020304....і т.д.)

17. Один раз exit ...

18.Повинно запитати "чи зробити зміни" - тиснемо Так.

19.Бачимо < internet protokol i conecion mode>

20. Тиснемо exit

21. Повинно запитати "чи зробити зміни , верхній модуль буде

     перезапущений" -тиснемо Так.



              Через 10 сек. повинно "світити" , якщо ні  - перейдіть на
       
               наступний канал і назад.






                                        Приємного перегляду!!!


     
.

Відсутній kristin33

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +10/-0
Ferguson HF-8800HD
« Відповідь #14 : 10:58:51, 25 Травень 2009 »
Дуже дякую що Ви так мені помагаете.Все зробив як написали.Я вписав в URL- cserv1.net А воно мені пише: Get server IP fail  Starting to connect to SERVER<TCP>
Connect Error.Program aborted.Поможіть докінця розібратись!Дякую

 

Нові моделі FERGUSON AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Автор stepan_kvРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 7
Переглядів: 2009
Остання відповідь 12:48:08, 16 Червень 2008
від Astronomy
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 58435
Остання відповідь 09:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Ferguson 3318: через 2-3хв. зависає, на табло 0.

Автор kristin33Розділ AF-XX18

Відповідей: 6
Переглядів: 1247
Остання відповідь 07:54:28, 08 Серпень 2009
від vaha69
Ferguson AF-2818SE якиу прошивку з вiss прошити

Автор sasha19722201Розділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 5
Переглядів: 3796
Остання відповідь 18:40:03, 15 Січень 2011
від sasha19722201
Куплю у Львові Ferguson Ariva100HD (120HD Combo)

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2100
Остання відповідь 18:26:38, 29 Липень 2012
від Ronaldo