Автор Тема: lemberg1000  (Прочитано 1391 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
lemberg1000
« : 21:55:28, 24 Жовтень 2007 »
Привіт усім.Тюнер lemberg 1000 , неможу закинути софт,пробував підбирати редагувати не записує.Розпайку кабеля міняв також різні програми Multiari на arioner.Aus-heditom зчитало .
софт SPH A6686 S170ECnc . модель S 170 ЕС.верс ARS 1. тик SPH., підкажіть будь ласка що я роблю не так
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
lemberg1000
« Відповідь #1 : 16:48:41, 25 Жовтень 2007 »
Попробуй так:
1. Зайди в властивості com-порта, перевір швидкість передачі та прийому інфо(115200 біт/с)
Р.S десь читав, що краще використовувати com2-порт.
2. Перевір тестером свій кабель для прошивки: комп. - тюнер (2-3,3-2,5-5)-повина бути така, перевірено. Підскажеш чи все добре,потім підкину софт. Удачі :)
 

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
lemberg1000
« Відповідь #2 : 17:30:59, 25 Жовтень 2007 »
В мене ком 1 непрацює, я вставив PCI (плата розширення)  в мене ком5  і 6, кабель перевірений. Зайти в КОМ порт якої програми?
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
lemberg1000
« Відповідь #3 : 20:28:06, 25 Жовтень 2007 »
В мене ком 1 непрацює, я вставив PCI (плата розширення)  в мене ком5  і 6, кабель перевірений. Зайти в КОМ порт якої програми?

Властивості ком порта на компютері (пуск-панель управління-система-обладнання-
диспетчер пристроїв- властивості ком порта-параметри порта-швидкість для прошивки
 повинна буди 115200 біт/сек)
В програмі Arioner 0.27 com1-com2-com3-com4 є вибір.Пробуй по одному.
Можливо це проблема не в ком порті, а в загрузчику (boot) твого тюнера.
Пробуй.

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
lemberg1000
« Відповідь #4 : 22:29:31, 25 Жовтень 2007 »
Софт попробуй цей, що викладений у нас на форумі
http://sat-ukraine.info/index.php?action=dlattach;topic=1410.0;attach=2375
Удачі :)

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
lemberg1000
« Відповідь #5 : 18:49:09, 23 Листопад 2007 »
Я вибачаюсь той лемберг віддав так і не вспів перешити. Появився другій LR-1100 треба прошити срочно . Проблема в том що він бачить сігнал але картінкі нема ні наяком спутніку. Підкажіть пряму ссилку на прошивку і якіми програмами заливати. Дякую
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
lemberg1000
« Відповідь #6 : 19:00:52, 23 Листопад 2007 »
Наскільки я знаю, апаратно це одинакові моделі, тобто все що необхідно це те саме, що й для lemberg1000 :)
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
lemberg1000
« Відповідь #7 : 19:10:41, 23 Листопад 2007 »
Але цеж картковий
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
lemberg1000
« Відповідь #8 : 19:16:51, 23 Листопад 2007 »
Але цеж картковий

Тоді шось ти напутав з маркою тюнера !
Ану глянь яка точно марка у тебе !
І чи точно є картоприймач !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2896
  • Рейтинг: +7233/-2
  • dreambox is a dream
lemberg1000
« Відповідь #9 : 19:34:12, 23 Листопад 2007 »
Ігор, дійсно є тюнери з картоприймачами. версії 1000/1100.

нажаль версія прошивки тільки за 27/03/2007. :buck2:

| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
lemberg1000
« Відповідь #10 : 07:45:59, 24 Листопад 2007 »
Ігор, дійсно є тюнери з картоприймачами. версії 1000/1100.

нажаль версія прошивки тільки за 27/03/2007. :buck2:



Це мене не дивує , що тепер тільки не штампують ! Ще поки що з таким не стикався ! Тоді туда повина піти прошивка від 6018 !
Я знаю що Львів випускає теж такі карточні тюнера , з чорною мордою , без назви , ми називаємо їх DSR .
Табло ше у них досить слабенько світить ! Напевно середина від них , просто в корпус lembergа 1000 запхали !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
lemberg1000
« Відповідь #11 : 10:45:39, 24 Листопад 2007 »
Карточка є. флеш 29LV160BTTC-70 проц закритий радиатором.
На  AUS Edit  вибило такі дані
Tup         TSH
Vers        ARS1
Model       S190CN
model name   WESTSAT
Sofftware vers   SPN A6686 S170ECnc
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
lemberg1000
« Відповідь #12 : 12:03:50, 24 Листопад 2007 »
Зайдіть сюди. В першому ж пості знайдіть модель S190CN і Вам стане зрозуміло чий це клон. Думаю краще буде самому навчитись вирішувати дані питання ніж постійно їх повторювати. Як підправити заголовок, знайдете там же :)
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465