Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
TeleSystem TS 3.1 F
SHAH6000:
--- Цитата: Android-80 від 15:30:42, 07 Листопада 2007 ---Можливо,що комусь пригодиться. Прошивка та все інше,викладаю нижче:
--- End quote ---
А ця прошивка з емулятором? Тюнер не хоче шитися, я так зрозумів що спочатку доведеться JTAGом його вивести на правильний путь а вже потім шити.
Danal:
TS 3.1 F ще не брався прошивати, а от його "брата" старшого TeleSystem SAT+ X9.1 ,якого нашІ спІввІтчизники перебуваючи в ІталІЇ, придбали чимало, прошиваю давно І без проблем "подружившись" Із STRONGoм.
Android-80:
--- Цитата: Danal від 12:29:52, 17 Січня 2008 ---...а от його "брата" старшого TeleSystem SAT+ X9.1 я прошиваю давно І без проблем "подружившись" Із STRONGoм.
--- End quote ---
А потім несуть стосами до нормальних майстрів,щоб відновили їх в робочий заводський софт. Бо добрі умільці не дивляться на внутрощі,а зразу пхають загрузчика та софт від стронга,хоча ті апарати бувають двох видів(з тюнером шарп та зарлінг). На минулому тижні прошивав,5 штук Х 9.1,3 з яких були на тюнері зарлінг,а точніше я їх піднімав в робочий стан.
Danal:
Та який же це умілець, що не може вІдрІзнити шарп вІд зарлІнга, хоча завдяки таким завжди для майстра є свІжий заробІток. Зрештою, повернення апарату заводського софта не є чимось складним І надзвичайним. І "переплутати" тюнери складно, якщо на зворотІ уважно прочитати бІрку, де є напис назразок FESAT_______0194.,або глянути загрузчик.Але я про Інше- чи хто небудь може подІлитися досвідом прошивки саме TS 3.1F. Нині ця тема актуальна, поскільки зараз в Італії ці апарати продаються "масово".Буду вдячний за інформацію.
Android-80:
Пробував експерементувати з цим апаратом. Від глобо софт йде,але вже управління пультом потрібно робити від гробо 7***,але звук "як хтось кричить з туалету" *-A,коли йому не вистарчило туалетного паперу :-Р Але,якщо є натхнення та пульт від SL-65A,то можиш спробувати і якщо треба дам все необхідне(прошивку-емулятор комага,списки і т.д.)
ЗІ.Щоб не використовувати джитаг для відновлення даного апарату,обов"язково прошивки заливайте завантажувачем,що викладений мною в архіві(пару постів вище) ;)
Навігація
Go to full version