Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

TeleSystem TS 3.1 F

<< < (3/14) > >>

Danal:
Cпасибі за інформацію, і,взагалі, форум справляє враження ділового, конкретного, і ,головне, толерантного, навідміну від багатьох інших, де панує атмосфера зазнайства, а ,інколи, і дезинформації /це від дурості і бідності-духовної і матеріальної/.Але-по суті: наскільки я зрозумів, без попереднього застосування JTAG на опорах  інсталяція софта від Глобо неможлива із-за проблем з загрузчиком ?.Оригінальним пультом неможливо ,навідь, перемкнути канали?.Якщо можна, попрошу "робу" для прошивки на "мило", якщо вона відрізняється чимось від глобівської. Дякую.

Android-80:
Так,прога-завантажувач відрізняється від гробівської. Доречі,тією прогою лиються всі двомегабайтні прошивки для проца АЛІ з розширенням BIN. І непотрібно для вашого апарату ніякого джитагу,та прога завантажує без проблем прошивку від гробо 7***. Пробуйте залити дамп від SL-65A. Прога нижче. Удачі у ваших експерементах *-F

Android-80:
Ну ось нарешті я "розчехлив" даний апаратик. Отож все, що потрібно для прошивки даного апарату, прикріпляю нижче. Додам лишень, що редактора ключів в меню нема, бо даний софт є оригінальним, але пропатченим, тобто з ключами, які легко заливаються так само як в глобо 7010. Також потрібно замінити пульт, бо оригінальний не працює. Пульт підходить від стронга 6155,6355 та ехостара 770. Оскільки дані пульти є рідкістю, то я використав звичайний універсальний пульт для супутникових приймачів ZIP, вартість якого аж 20грн. :2funny: Удачі у ваших експерементах. Доречі софт і є повним дампом, якщо ви вбили раніше свій апарат ;)

Android-80:
Ось прикладаю свіжий дамп на дане чудо. Нажаль прив"язати мегаспорт,ТВ Київ та ОСК Одесу не вдалось, але ТЕТ(футбольний),1+1інт. та крипти працюють. Якщо хтось викладе нормальні робочі ключі з Бісами до глобо 7010А, то можливо завтра спробую...

maxxxan:
Ось знайшов софт з ему у італійців ... пульт змінювати не треба!
На жаль сам не пробував заливати, але італійському форумі http://www.digital-forum.it/forumdisplay.php?f=111 ця посилання фігурує часто ...
http://www.digital-forum.it/showpost.php?p=817905&postcount=15

...тут лежить комплектік... h**p://www.megaupload.com/?d=25IRNEA0
 :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version