Головна категорія > МедіаМакс

МІТРІС у Львові!

<< < (2/50) > >>

oleho:
Якщо вони (МІТРІС) прикрутять високошвидкісний інтернет, як вони обіцяють, то буде більш привабливо.

vic:
Подібна тема була вже одному з форумів..
pavlo8000
з вулиці Єрошенка, та і в Мурованому має бути передавач , принаймі був. зі спутника все не найдеш то що в них є. я взяв 17 каналів та і не так вже дорого 23 гривні, а остальне дивлюсь зі спутників 4,5,13,36 градусів все те що відкрито.
Канали : кількість та ціна
10 - 16 грн
17 - 23 грн
23 - 29 грн
29 - 35 грн
35 - 39 грн
ПОКРИТТЯ - Львів та Сороки Львівські, Пікуловичі, Вел. Грибовичі, Чишки, Наварія, Малечковичі, Підбірці, Лисиничі, Білогірща, Рудно, Брюховичі, Зимна вода, Муроване, Суховоля, Малехів, Миклашів, Лапаївка, Сокільники, Винники, Солонка

УНІКАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ, ЯКІ КАРДИНАЛЬНО
ЗМІНЯТЬ ВАШУ УЯВУ ПРО ТЕЛЕБАЧЕННЯ
- 45 рейтинговых каналов (до 2007 року - 80каналов)
- Увага! Ви дивитесь тільки ті канали, які обираєте,
і платите тільки за них
- Як наслідок, гнучка цінова політика орієнтована виключно
на глядачів
- Кожен клієнт телемережі невдовзі зможе стати
користувачем Інтернету

ТЕЛЕКАНАЛИ :
DRIVE, DISCOVERY, ANIMAL PLANET, RAMBLER, EUROSPORT, OTV,
FASHION TV, M1, REALITY TV, HTC, TVXXI, TV 1000, POLSAT 2, OPT в.с., REN TV,
HISTORY, HALLMARK, EXTREME SPORT, EXPLORER, TRAVELCHENEL, RTVi,
IHTEP+, ЗДОРОВЕ ТБ, ОХОТА І РИБАЛКА, ДИТЯЧИЙ СВІТ, EURONEWS, NICKELODEON, СПОРТ-ПЛАНЕТА, ЕНТЕР ФІЛЬМ, НАШЕ КІНО, РТР-ПЛАНЕТА,
НТВ мир, TDK, НОСТАЛЬГІЯ , 1+1, 5 , НОВИЙ КАНАЛ , СТБ , ICTV, УТ-1, ІНТЕР , 12 КАНАЛ, ТБМ, КІНО, NEWS24.

м.ЛЬВІВ, вул.Єрошенка,20, тел.: 225-50-70 , тел.факс. 225-68-86

використовують тюнера DIT та SKYON dsr 1100. цена од16(10каналів) до 39(всі) гривень .можна вибирать каналы которые хочеш - пакети 10,17,23,29,35 каналов. зараз пробують переделать картоприйомники в тюнерах globo 6010 CR

ukr_admin:
Так, саме на Кріптон існують "магічні коробки"

Oleh_Y:
ай ромашкін! Ти як слідчий! :D  Хтів написати що не знаю!
Тобто, VIC, ти задоволений якістю зображення? В тебе телевізор який, тобто марка! і чи порадив то юзеру-медалісту (тупаку конкретному) такому як я поставити МІТРІС

Oleh_Y:
Що таке "магічні коробки"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version