Головна категорія > МедіаМакс
МІТРІС у Львові!
Oleh_Y:
Народ я напевно в більшості звертаюсь до Львівських! Хтось бачив рекламку в ЗМІ. про МІТРІС- цифрове телебачення, Чи вигідно чи ні! Сам принцип мітріс я знаю! А чи взагалі варте уваги :confused:
ukr_admin:
який там принцип? mmds ?
Якщо так , то є спеціальні пристрої :)
Ой, забувся, для кабельного теж є
Oleh_Y:
Принципу я незнаю! Бо чайник конкретний, як мені розказали по телефону купляєш або у них, або свій тюнер глобо (може бути) але з дирочкою під картку, таріль і всьо решта шо тре! Потім приходять тобі майстри з фірми і налаштовують таріль! Налаштовують на свій передавальний пристрій,де є вних по Львові вони то знають самі. Потім купуєш картку у них де запрограмована к-сть каналів, які ти сам обираєш! абонентська плата щомісячна, кі-сть каналів можеш міняти раз в місяць! максимум 88! Українські йдуть на шару, при умові що замовляєш і закордонні! Є пізнавальні Американські з рос. перекладом є російські НТВ+, є і ті які можна самому дивитись при налаштованій тарілці на супутник(Фешн тіві, Мадрід тв і т.д.). Якість ДВБ!
Так як в мене тєлєк 100 Герцовий, то була би панацея! наразі в роздумах як Гамлет:confused:
oleho:
У Львові МІТРІС кодується в crypton, продають карточки , а також у Києві maximum TV. Пробують переробляти GLOBO 6010 CR під crypton.
romashkin:
--- Цитата: Oleh_Y;773 ---Сам принцип мітріс я знаю!
--- End quote ---
--- Цитувати ---Принципу я незнаю!
--- End quote ---
Я знаю. що я не знаю :D
Навігація
Go to full version