Головна категорія > МедіаМакс
МІТРІС у Львові!
Oleh_Y:
О найшов статтю в "Дзеркалі тижня" про розвиток цифрового телебачення в Україні!
http://www.zn.kiev.ua/ie/print/54160 Може комусь буде цікаве!
sat-105:
--- Цитата: Zerg;897 ---Може кому цікаво Транспондери "Мітріс" у Львові:11710,11750,11790,11830,11870,11910,11940,11980,12020,12060,12100, ШВИДКІСТЬ 27500 Н. На даний час відкрито йдуть: УТ1, ТРК МАСКА, ТЕЛЕБОЙМАН, СТБ, НОВИЙ КАНАЛ, НТА-ТОНІС, НТВ-МИР, КІНО, ВАМ, ІНТЕР. А ще (непотемі) на Сіріусі запустили ТВ1000 на польскій мові покищо відкрито.12637/14465/Н-цікаво.
--- End quote ---
Хм.. цікаво. Власне думаю на який градус направити 4 голову на антені.
Перераховані канали наскільки я зрозумів ідуть в "цифрі" ?
vic:
так власне в цифрі..тому можна використати саме ваш тюнер,доставивши просто конвертор на напрям звідки йде трансляція ..нажаль у нас в Тернополі поки що аналоговий Мітріс..а був би як у вас, то обовязково взяв би конвертор і пошурував би де і як його встановити..
Zerg:
В мене сигнал мітрісу (наскільки я зрозумів) йде на конвертор навіть без тарілки.Щоб поновити прийом супутникових каналів частоти яких співпадають з частотами мітрісу(в мітрісу потужніший сигнал) довелось зводити хитромудру конструкцію.А взагалі ретранслятор знаходиться в районі ринку "Торпедо".Може я помиляюсь еле (щоб тягнув мітріс)здається достатньо закріпити конвертор на стіні в бік "Торпедо".
Oleh_Y:
Студія Мітрісу в 9 поверховому будинку біля "Торпедо"! Колишній гуртожиток
Навігація
Go to full version