Головна категорія > МедіаМакс

МІТРІС у Львові!

<< < (31/50) > >>

Horik:
pavlo8000,чи не змогли б ви оприлюднити список передавачів в області?

vitaliyzx:
не помішало б звільнити тих працівників які відкривають і закривають карточки, а то клієнти вже дістали їм постійно блокують карточки навіть тим які платять вчасно. an24

slavon:
Horik В мене склалось враження що Медіа Макс це супер засекречена послуга на зразок картшарінгу (про картшарін в інеті найти можна більше ніж про них ) !!! Виходить так що не Вони існують для клієнтів, а клієнти для них !!! Добитися від них елементарної інформації про стисок каналів, трансподерів, передавачів та ціни на послуги практично не можливо !!! Я вже не кажу про хоч якусь рекламу послуги, про офіційний Веб сайт, форум і тд. тп. !!!  Vic Vic Vic
Хлопці так працювати не можна !!! Не клієнт повинен Вас шукати, а Ви клієнта !!!   9_:1 9_:1 9_:1 9_:1

pavlo8000:

--- Цитата: slavon від 14:36:37, 03 Липня 2008 ---Horik В мене склалось враження що Медіа Макс це супер засекречена послуга на зразок картшарінгу (про картшарін в інеті найти можна більше ніж про них ) !!! Виходить так що не Вони існують для клієнтів, а клієнти для них !!! Добитися від них елементарної інформації про стисок каналів, трансподерів, передавачів та ціни на послуги практично не можливо !!! Я вже не кажу про хоч якусь рекламу послуги, про офіційний Веб сайт, форум і тд. тп. !!!  Vic Vic Vic
Хлопці так працювати не можна !!! Не клієнт повинен Вас шукати, а Ви клієнта !!!   9_:1 9_:1 9_:1 9_:1

--- End quote ---

Головний офіс переїджає.  Новий головний офіс - вул.Лазаренка д.1 ТЕЛ.237-37-95 !!!!!!!
 Позвони та спитай про ціни! менеджери розкажуть докладно, заплановані АКЦІЇ для нових абонентів.Канали найдеш на цьому форумі, читай уважніше. Транспондери починаються з 11718 25700 3/4 дальше додавай +38 = 11756 і так дальше. Якщо по Львову то вписуєш  12136 Н 27500 5/6 та включаєш в пошуку мережавий пошук, найде всі канали.А  для чого знати вам розташування передавачів ??? наші ділери знають, а вам для чого . Це  не секрет.

Denja:
А для того хоча б, що біля них антену непоставиш нормально.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version