Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR

Globo 7010CR

<< < (2/14) > >>

shpak:
Дякую всім за інфоромацію стосовно 7010 CR. За вчора і сьогодні розібрався в дечому. Залив останню версію софта2.3.65. Відкрились кодовані в БІСС українські канали, але залишилась ложка дьогтю; а саме - не можу відредагувати ключі. порядок моїх дій -
 Витягую із прошитого тюнера програмою AVUpgrade3.1.02 файл ключів, зберігаю його в компі. Потім пробую редагувати за допомогою програми AVKeyEdit 3.1.00. Програма відкриває ключі у вигляді ієрогліфів. Так само і програма AVKeyEdit 3.0.00. Єдина програма, яку я найшов і яка коректно відкрила ці ключі - це прграма KeyEditor 1.08 із пакету key make how to 1.2. в цій прграмі вдалось ввести новий ключ БІСС на НТС із 75 градуса. Але ця програма зберігає ключі у стандартному форматі "key" стандартної величини 64кб,а такий файл назад у тюнер не грузится. Був би вдячний всім хто бнаставив мене на путь істинний, і пояснив мої помилки. А також може хтось має робочі ключі для софта 2.3.65 ( з НТС 75гр., Медіатеч Мінімакси з Амоса, Фокс Сербія і т.д.)
Дякую всім за допомогу.

tech:
Hi!
Думаю разберешся:

shpak:
Ще таке питання. Звернув увагу що в даному тюнері (GLOBO 7010СR) при перегляді на екрані телевізора картинка займає не повний растр екрану. Не доходить до нижньої сторони приблизно 1-1,5 см. Таке спостерігав незалежно від версії софта (2.3.62, 2.3.65, Труман, Глобо). Цікаво чив інших користувачів те саме, чи це якийсь глюк?
Дякую

shpak:
Дякую всім хто допоміг програмами і порадами, але проблема залишилась невирішена. В мене склалось враження ,що для софтів в яких вирішене АУ ТПС редактор ЕМУ дещо інший, ніж в попередніх софтах. Поясню чому я так думаю. Для залиання і редагування ключів я користувався програмами, стягненими з І-нету, а також взятими тут на форумі (ще раз дякую tech і bodyan), а саме GLOBO_OPTICUM_ST5105_5119_5518_key_tools.zip, key make how to 1.2 (Key Merge 1.0.04, KeyEditor 1.08) - робив ніби все так, як рекомендовано в описі, але файли ключів, які утворювались в результаті після загрузки в тюнер не тільки не відкривали кодовані канали (програмою мінімум було хоча б відкрити  НТС (БІСС) із 75 гр.), але після заливки їх переставали показувати раніше відкриті інші канали (1+1І,Мегаспорт, М1І і ін. кодовані), які відкривались після заливки софта Труман2.3.62алл. Більше того коли я пробував залити уже готові файли ключів. які були вже готові в папках вищезгаданих програм  (тобто по-замовчуванню робочі)- всі БІССкодовані канали не показували. Спроба коригувати кей-файли програмами AVKeyEdit 3.0.00 і AVKeyEdit 3.1.00 також нічого не дала, тому що вони відкривали ці файли у вигляді якихось ієрогліфів. Тому зараз стою на софті із старими ключами, взятими із Труман2.3.62алл і обновленим софтом до Труман2.3.65. Надія все таки не вмирає Може хтось все-таки порадить щось корисне, або пояснить, якщо я в чомусь помиляюсь.
Дякую і чекаю відповіді.

tech:
Hi!
Бреш цей файл тхт bisskey и цю прогу а також ключи від 6-ти  тисячної серії  keys_biss и буде в тебе все показувати. Все в архиві.
Удачі,
tech

[вкладення вилучене Адміністратором]

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version