Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR
Globo 7010CR
shpak:
Хотылось би взнати думку користувачів, які мають тюнер Глобо 7010CR (під карточку). В ньому ,наскільки мені відомо, інший софт (5119) Як цей тюнер працює з кодованими каналами, АУ ТПС, і т. п. Дякую
shpak:
to_bodyan прошивки , інструкція в мене є. Цікавить сам тюнер і його можливості. Тому що в мене є можливість поміняти свій COSMOSAT 7100 на новий глобо 7010CR. По досвіду роботи з 7010А відмічаю краще зображення і звук на 7010А порівняно з COSMOSAT 7100.
П.С. Я з Жидачева
shpak:
Вчора взяв у руки це чудо ворожої техніки. Опишу враження і питанн, які виникли. Склепали його у Львові (http://www.kudi.com.ua/) вказана адреса в інструкції. Спеціально брав непрошитий тюнер із рідними установками, щоб самому поколупатись. Системна інформація: модель ID - GLOBO_5119_COOL
версия жест - 5119
версия софт - 2.3.02
версия загруз. - 1.6.0
Українська мова меню формально прописна, але коли пробуєш її вибрати, все одно залишається англійська.
Спробував обновити софт до версії 2.3.65. Тут почались проблеми. Користувався загрузчиком AVUpgrade 3.1.05. (ST51XX), софт не обновився видало "ident check failed". Спробував міняти загрузчик і вливати інший софт. Після кількох невдалих спроб загрузчиком AVUpgrade 3.1.02 вдалось залити софт Труман_5119_2.3.62.. Причому ця версія загрузчика ідентифікувала старий софт так:
ident for nocheck - 0
hard mod - TENA
soft mod - VG
manuf ident - YWDEMO
hard ver - 5119
soft ver - 2.3.02
Після того як залився трумановский софт 2.3.62, зявилась можливість доступу до ЕМУ, відкрились кодовані канали, правда не всі, але думаю після редагування файла ключів відкриються всі. На цьому поки що вчора зупинився. Хотілось би отримати поради спеців, як і чим правильно вливати софти, чому вдалось обновити софт тільки до 2.3.62., а не до вищої версії. Взагалі буду вдячний за будь-яку допомогу по цьій моделі тюнера.
Дякую
П. С. Чому не працює http://viaccessfree.com
bodyan:
to shpak
Завантажуй софт за допомогою програми, яку я виклав у розділі програм. Нею все заливається на ура
tech:
Даний тюнер , відмінний апарат, шустрий (швидкість переключення каналів можна зрівняти з дрімом 500-м) без глюків, головне все що потрібно клієнтам все показує. Крайня версія 65-а, з картами працює "на ура", навіть з новими ірдето (для кабельних операторів). Ціна і якість себе оправдують на всі сто!
Удачі,
tech
Навігація
Go to full version