Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR
Globo 7010CR
DEMIKS:
Було 2 випадки повернення тюнерів від клієнтів приблизно через тиждень
роботи.Канали не переключаються і немає відеосигналу.Прошивка 2.3.62.
Інші тюнери з такою прошивкою працюють нормально.Якщо пробувати перешити то сам процес проходить нормально до кінця,але при включенні тюнера змін немає.
vic:
Процес перешивки у вас свідчить про те,що флешка у вас нормальна і проц..інше питання -це відеопроц..я б спробував провірити інші виходи відео на тюнері-типу пальчики чи вихід на відеомагнітофон..вже потім міркував про несправність..можливо що просто клієнти коротнули вихід і це не дивно при якості нинішніх скартів...
oostryj:
Хто знає як можна витерти лишні супутники з переліку?
Це питання виникло через те що в прошивку Globo(де є укр. мова) не заливається більше 50 супутників, Amos 53. Хоча канали амоса є, а траспондер не реяльно відсканувати. В Тrumani все ОК. :idiot2:
viskom:
an24 допоможіть рішити проблему з Globo 7010cr Vic
Приніс знайомий мені тюнер на прошивку (перед тим сказав, що тюнер перестав бачити супутники SIRIUS і HOTBIRD, тільки AMOS працює) Прошив я його софтом TRUMAN_2.4.26 (завідоморобочий) а результат такий самий пробував такі варіанти:скидав все на заводські установки;заливав провірені різні софти;сканував транспондери вручну,що за трясця сталася з тюнером?? може хтось вже з таким боровся,поділіться досвідом наперед всім дякую. ca.,
man:
Спробуй прошити All_truman_5119_house_emu_2.3.65 а потім вже іншу. Іноді допомагає.
Навігація
Go to full version