Автор Тема: DBox-2: не працює вертикальна поляризація  (Прочитано 1132 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній igra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
Есть тюнерок дбокс2. так сам по себе работает . горизонтальная поляризация работает  а вот вертикальная нет. на выходе замерял
горизонт- 19.99 вольта
вертикаль- 15.11
чета за много и для горизонта и вертикали. в чем копать.
D-box2, Dream500, Dream7000, SkyStar1,2

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #1 : 20:38:59, 08 Жовтень 2007 »
Подивись в настройках ,може піднято напругу
налаштування-меню пошуку каналів-настройки супутників-LNB ,і там внизу строчка підвищити напругу ,подивись чи відмічено галкою, чи стоіть хрестик
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній igra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #2 : 10:19:42, 09 Жовтень 2007 »
да нормально. повишение напряжения нету. невключено.
да вот что еще страно головк стоит твин пауксис. с тоят два дбокса нормально работают в двух поляризациях. а вот етот не работает только вертикальном . если другой тюнер работает. виключаю тот вс е гуд работает во всехз поляризациях.
D-box2, Dream500, Dream7000, SkyStar1,2

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #3 : 14:47:42, 09 Жовтень 2007 »
а сам він нормально працює?можливо попробувати прошити лишній раз,були вмене випадки коли помагало,ну а крайній
варіант до Романа в Львів
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #4 : 15:13:56, 09 Жовтень 2007 »
igra!Попробуйте не на твінах а на іншому коверторі, а можливо проскануйте заново канали
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній igra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +11/-0
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #5 : 09:33:29, 10 Жовтень 2007 »
на одній головці працюе. на твіні парцюе поки один він підключений. коли два працюють то такий бартак
D-box2, Dream500, Dream7000, SkyStar1,2

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #6 : 10:40:11, 10 Жовтень 2007 »
Пробуйте на інших твінах. В товариша мого щось подібне було не раз і вирішувалося заміною головок Twin від іншого виробника.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
DBox-2: не працює вертикальна поляризація
« Відповідь #7 : 11:04:49, 10 Жовтень 2007 »
Перше,що треба зробити,так то,що необхідно перевірити роботу самого тюнера на іншому драконі з твінами. Потім попробувати змінити дісек,змінити твін. Сам нераз стикався з таким,особливо при роботі з твіними Пауксіс. Про твіни глобо взагалі мовчу,вони працювали лише з дісеками глобо та євросат,з іншими працювати відмовлялись ???
А саме головне,що тобі ніхто з форумчан не дасть чіткої відповіді на твоє запитання,тому,що є три варіанта:
1.Головка.
2.Дісек.
3.Тюнер.
Удачі!!!

 

DisEqC перемикач"9026SW" - в кого як працює

Автор OgirokРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 10
Переглядів: 480
Остання відповідь 22:54:50, 19 Листопад 2008
від M1sha
Неможливо вибрати канал через кнопку ОК на пульті і на панелі (в меню ОК працює)

Автор VALERIO_GРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 2
Переглядів: 898
Остання відповідь 17:32:10, 11 Квітень 2015
від slavon
Прошивки для Globo 4100c, на яких працює шара.

Автор maxtreme-2008Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2535
Остання відповідь 11:32:44, 15 Липень 2009
від ates4
X820.Нестабільно працює з модулем MPEG4 Триколор.

Автор ЩукарРозділ F-300, X-8x0

Відповідей: 0
Переглядів: 784
Остання відповідь 14:42:45, 12 Лютий 2010
від Щукар
Orton4100- не переключає дісека, працює тільки Амос

Автор VictorZ!Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 5
Переглядів: 3187
Остання відповідь 12:14:28, 28 Вересень 2013
від WASJATKA