Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

open FOX AF-6618

<< < (14/24) > >>

postullat:
Маю на руках цей тюнер... Залив новий список каналів і ключі. Показують всі канали (ук+рос) крім мегаспорту((( Пробував вводити ключі вручну, видаляти ключ і вводити, канал видаляти і сканувати знову і всеодно не показує. В чому причина? Напевно треба новий софт залити, чи як? Хто знає - підскажіть будь-ласка. І хто має виложіть новий софт (списки+ключі) на якому мегаспорт іде і скажіть чим заливати те начиння?... Буду дуже вдячний

Android-80:

--- Цитата: postullat від 11:15:58, 23 Лютого 2009 ---Маю на руках цей тюнер... Залив новий список каналів і ключі. Показують всі канали (ук+рос) крім мегаспорту((( Пробував вводити ключі вручну, видаляти ключ і вводити, канал видаляти і сканувати знову і всеодно не показує. В чому причина? Напевно треба новий софт залити, чи як? Хто знає - підскажіть будь-ласка. І хто має виложіть новий софт (списки+ключі) на якому мегаспорт іде і скажіть чим заливати те начиння?... Буду дуже вдячний

--- End quote ---
Повидаляй для початку зайві ключі з ідентом 1, -залиш лишень мегаспорт...

postullat:
та це я також пробува. повидаля, але тільки в бісс. Там лишились ключі тільки ті що треба для укр каналів на дракона

SERS3333:
Поробуй просканувати Мегаспорт на іншій частоті (наприклад 10721,10723 або 10724)

postullat:
таке також пробував)).... *-G

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version