Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
open FOX AF-6618
serz:
Slavon !!!!! Натискаю цю червону кнопку, стоячи в рядку цього ключа попадає в меню де є назва провейдера, система кодування і сам ключ. Стаю на нього (виділяється жовтим) а відредагувати його не можу, і ОК тисну і ще раз червону кнопку - нічого.
Android-80 !!!! BISS ключі я напевно не зможу ввести (ніколи ще тим не займався). Підскажіть як це зробити вручну і де їх взяти?
*-< Вроді ключ вже вводиться, але як вводити букви? Стою в полі Key і натискаю просто цифри і вони вводяться, але курсора не видно, не відомо який знак зараз вводиться, і з буквами ппроблема (декілька раз нитискаєш на одній кнопці і вводиться стільки раз цифра).
Android-80:
--- Цитата: serz від 14:44:37, 25 Липня 2008 ---Вроді ключ вже вводиться, але як вводити букви? Стою в полі Key і натискаю просто цифри і вони вводяться, але курсора не видно, не відомо який знак зараз вводиться, і з буквами ппроблема (декілька раз нитискаєш на одній кнопці і вводиться стільки раз цифра).
--- End quote ---
Букви вводяться нижніми шістьма клавішами,але пульти є двох типів.
Курсора при вводі нема але вісвітлюється номер знака на екрані самого тюнера. ;) Удачі.
serz:
Дякую Android-80 !!!! Все вийшло.
А як вводити БІСС ключі ? Чи в цьому тюнері це неможливо ?
В Евросаті 8004 я знаю як це робиться, а ось з цим тюнером сама морока.
Ще раз дякую !!!!
serz:
При скануванні Хотбірда деяких каналів небуло (Лшнемакс, Діскавері). Взяв тай видалив із списку фаворитів Хотбірд і просканував його знову, але він в списку не появився. Як його поновити в списку фаворитів?
zenon:
Потрібно добавити до списку фаворитів розділ Hotbird,
до створеного розділу,вручну (пульт), добавляєш канали (з розділа All).
Всі проскановані канали знаходятся в розділі All.(також дублюються в TV та Radio). Якщо відсутні деякі канали, потрібно перевірити чи введений транспондер частоти цього каналу та рівень сигналу. Удачі.
Або залити вже готовий список (файл .ird)
Навігація
Go to full version