Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (17/29) > >>

samowar:
 Недовго був відсутній вдома ;), тому забарився з відповіддю. Велике спасибі всім за відповіді : Android-80,Yaro,Radioham(Wot is yu coll?). З цим питання закрите.
 Тепер кому не важко підкажіть будь ласка який повітряний паяльник( технічний фен) краще придбати і яка його орієнтовна ціна? Заміни таких мікросхем уникав , але бачу доведеться учитись.

oleho:

--- Цитата: samowar від 16:11:14, 11 Листопада 2008 ---  Тепер кому не важко підкажіть будь ласка який повітряний паяльник( технічний фен) краще придбати і яка його орієнтовна ціна?

--- End quote ---

ПАЯЛЬНІ СТАНЦІЇ !!! Котра краща?

radioham:

--- Цитата: samowar від 16:11:14, 11 Листопада 2008 --- Недовго був відсутній вдома ;), тому забарився з відповіддю. Велике спасибі всім за відповіді : Android-80,Yaro,Radioham(Wot is yu coll?). З цим питання закрите.
 Тепер кому не важко підкажіть будь ласка який повітряний паяльник( технічний фен) краще придбати і яка його орієнтовна ціна? Заміни таких мікросхем уникав , але бачу доведеться учитись.

--- End quote ---
трохи оффтоп...
to samowar - my coll UR3CAG (приват або аську)
 а по теми паялки - прийшлось пару раз турбо-запальничкой перепаювать флеш

Остап:
Ось почитай і заодно і подивись

zloj vitos:

--- Цитата: Android-80 від 16:54:23, 25 Червня 2008 ---OFFTOP
2Zloj vitos,я не Андрій,а Віктор. Android-то нік(кличка,прізвисько),як в собак ;D Думаю,що у всіх Вас є клички(прізвиська). :)

--- End quote ---
Ну і законсперувався ти :).Радий познайомитись. An14 В мене  нік то приблизне до ім"я-Віталій

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version