Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Ремонт Samsung 9400
zloj vitos:
--- Цитата: samowar від 19:13:36, 09 Листопада 2008 ---
--- Цитата: Rostyk.07 від 18:41:39, 09 Листопада 2008 ---Було таке допомагає заміна флешки,на ній биті сектори не хоче стиратися як слід!!!Міняй і все буде ГУД переконаний на 99%
--- End quote ---
Тільки хотів написати. Прошивка пишеться в ділянку флешки від 7FE00000. Ця ділянка розбита на 34 сектори.Один з секторів №26 не хоче стиратися ніяк.Всі останні сектори - ОК.Після посекторного стирання попробував прошити Jtag V1.1. Прошилось - після вмикання став в Stend BAY. Включивсь з пульта але дальше заставки з написом Samsung діло не пішло - завис.Після резеткового ресету - знову оранжевий світлодіод і ніяких реакцій... Хто може підказати орієнтовну ціну цієї МС ( AM 29VL160DT 90EC) і де її можна знайти в центрі України :'( :'( :'(
--- End quote ---
Не спіши міняти флешку.Пропаяй проц. та флешку .А без паяльної станції звісно не обійтись.Сам спеціально для цього та ремонту телефонів купував(Када 852д+ працює майже рік обійшлась в 700грн) :)
zloj vitos:
Ось сьогодні перепрошивав прошивкою від Маріо(за що йому дуже вдячний) 9400.Не стерлась флешка з першого разу-десь з п"ятого підходу стерлась.Включив-все працює,та от канали є поки не виключиш повністю з мережі,тобто флешка не дуже.Замінив наW29W160ET-все в нормі.Мій висновок такий-якщо флешка не витирається з першого разу то вона нормально працювати не буде-хіба що рес не буде повністю вимикатись з мережі. :)
samowar:
Перепаяв флешки в двох 9400 , але перепрошити так і не вдалося.Вірішив що або руки криві , або флешки попали бракові.Відложив 2 сама 9400 в довгий ящік.
Сьогодні спробував считати флешку з еволюшина 700 з модемною прошивкою.Нічого не вийшло. Зашив через КОМ звичайну прошивку і попробував зчитати через джитаг(ЕJTAG_ТТ_1.0.6.15) - знову нічого не вийшло. У мене виникли сумніви відносно порту LPT.Запустив прогу jKeys by D2 V 2.9.11. В меню порт діагностік по черзі ставив галочки в віконцях TMS,TCK,TDI - на відповідних виходах зявлялась лог.одиниця(+4В) , а на виході TDO - постійно лог. одиниця. Як перевірити дану шину я так і не придумав. Хто може підказати як це перевірити? І чи не може щось займати(блокувати) ЛПТ порт? Буду дуже вдячний за відповіді.
zloj vitos:
В мене теж виникала іноді така проблема.Все із-за неправильного підключення.На одному компі навіть спалив таким чином один вхід Sata(хоча другий комп вижив (винчестер в ньому через IDE шину)і ЛПТ все одно працює.Так що будьте уважнішими.
samowar а проц визначавсь?А дрова ЛПТ встановив?
Спробуй ось ці.
samowar:
Привіт.Дякую за відповідь.З дровами думаю проблем не повинно виникати.Я на цьому компі через ЛПТ перепрошив більше десятка самів 9400, а також хумакси,опен бокси та глобо. Програматора нема ( правда є кард-мастер 2004 для програмування карток) тому користувався завжди схемою з опорів.Раніше проблем не виникало.А потім при програмуванні сама 9400 проц почав оприділятись з горем пополам пшсля шайтанських танців з бубаном, а флешки перестали програмуватися. Я тоді все звалив на флешки і замінив у 2 самах.Але результат залишився той-же.Щас при спробі програмувати еволюшин 700 - проц не оприділяїться. Питання залишаеться відкритим - яким чином можна перевірити працездатність 13 виводу ЛПТ порту???
Навігація
Go to full version