Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (11/29) > >>

bodyan:
Спробуйте завантажити звичайним способом через ком даний софт.

Або ж виклав тут дамп

hmura:

--- Цитата: mksov від 14:31:56, 05 Листопада 2007 ---Невже ніхто і нічого не підскаже? Повторюю. Підскажіть, будьласка, хто мав подібну проблему. Тюнер довго грузиться як при вмиканні, входженні в меню і при переході з каналу на  канал. Текс у меню вводиться майже  політерно. Індикатор рівня сигналу (при його фактичній присутності) нічого не показує, за виключенням білих квадратів. Заміна ємностей нічого не дає. А, ось ще таке. Емулятор через JTAG прописався. Загальна проблема при цьому не змінилася. Через компорт загрузка не йде, хоча HyperTerminal зв'язок тюнера з РС встановлює, тест проходить. При спробі загрузити через компорт спочатку видає повтори, а потім пише, що досягнуто ліміт по кількості помилок.

--- End quote ---
У мене така сама проблема. Я спочатку думав що діло в софті,але залив рідний софт тюнер тормозить так само переставив назад ему 1.1
Флешка справна я її біля 10ти разів стерав і програмував не було ні одного збою.
Поміняв СР2 і СР304 змін нема!
В чому шукати причину ?

sasha1968:
Стара 132 прошива під JTAG

hmura:
132га прошивка також нічого не допомогла !
Причину потрібно шукати не в софті , а в залізі але де ??? Vic
Може в когось є ще якісь поради, що б тюнер не був  *-E

zloj vitos:
Ви пишете що це сталося після прошивки,так при чому тут залізо?При прошивці міняється ПЗ а залізо яким було таким і лишилося-може так було і до прошивки.Прикріпляю дампи другий дамп зроблений мною не пам"ятаю чи з оригінальним софтом чи ні.Можливо допоможе.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version