Автор Тема: Star Track 2100CE  (Прочитано 1595 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
Star Track 2100CE
« : 13:17:45, 29 Вересень 2007 »
Можливо хтось підскаже - де взяти софт з Cripto та Biss
на Star trak 2100CE
Дякую.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Star Track 2100CE
« Відповідь #1 : 14:52:55, 29 Вересень 2007 »
Цитата: 'sashko2;22219'
де взяти софт з Cripto та Biss
на Star trak 2100CE

Якщо в тебе такий апарат,то опиши,що пише в системі:
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 2154[/ATTACH]
А саме основне,який в тебе загрузчик(BOOT),бо від цього залежить подальша робота ресивера:D

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
Star Track 2100CE
« Відповідь #2 : 15:10:09, 29 Вересень 2007 »
Hardware ver :2100CE
Softversion: $STKA6687S841CNpnc
Boot ver:0017.1(STK S841CN)

В цьому софті ключів кріпто та бісс НЕМАЄ !

При вкл-ні заставка Star trak (червоними літерами)
Я можу підправити заголовок софту від Опена F-100 або DSR 5001
і залити його Автоаріонером ???

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Star Track 2100CE
« Відповідь #3 : 15:26:05, 29 Вересень 2007 »
Цитата: 'sashko2;22227'
При вкл-ні заставка Star trak (червоними літерами)
Я можу підправити заголовок софту від Опена F-100 або DSR 5001
і залити його Автоаріонером ???
   

Ні в якому разі не вздумай цього робити,бо на дісплеї вискочить 8888 або : :(  Я зараз зкину загрузчик та софт

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Star Track 2100CE
« Відповідь #4 : 15:39:35, 29 Вересень 2007 »
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 2156[/ATTACH]
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 2157[/ATTACH]
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 2158[/ATTACH]
Заливаєш так само як Ф-100,аріонером(попровивши шапку софту),або простіше: Автоаріонером!

[вкладення вилучене Адміністратором]

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6200
  • Рейтинг: +8202/-15
Star Track 2100CE
« Відповідь #5 : 15:52:42, 29 Вересень 2007 »
Перед будь-якою роботою з приймачом радив би зберегти софт про всяк випадок. Витягнути софт можна тим же Зодіаком
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
Star Track 2100CE
« Відповідь #6 : 19:06:10, 29 Вересень 2007 »
софт зберіг,а коли Arioner_2.7 -ом заливаю загрузчик -(відкриваю тип файла "buk" -сом1- відправити до тюнера-ВКЛ  тюнер до 220.- і
-Download File !
Чому не заливається загрузчик ???
А якщо його не міняти??
Дякую!

Відсутній zenoviy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +26/-0
Star Track 2100CE
« Відповідь #7 : 19:47:16, 29 Вересень 2007 »
Це аналог опена-600 ніяких проблем з ним немає.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Star Track 2100CE
« Відповідь #8 : 20:22:23, 29 Вересень 2007 »
Цитата: 'sashko2;22265'
софт зберіг,а коли Arioner_2.7 -ом заливаю загрузчик -(відкриваю тип файла "buk" -сом1- відправити до тюнера-ВКЛ тюнер до 220.- і
-Download File !
Чому не заливається загрузчик ???
А якщо його не міняти??
Дякую!

Можеш і не міняти,по ідеї і на 17.1,тому,що в тебе буде працювати софт від любого 600-того опена. Все є на http://dvhk.pl

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Star Track 2100CE
« Відповідь #9 : 20:25:11, 29 Вересень 2007 »
Детальніше не буває: http://laki.dvhk.pl/fredka.php ,удачі!!!

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
Star Track 2100CE
« Відповідь #10 : 21:52:10, 29 Вересень 2007 »
http://westsat.ucoz.ru/load/3 - загрузив звідси софта для х-600
працює навіть _ Новий канал та Трк Україна.
Biss- в тілі софта (тільки Мегаспорт) ТПС- глючить
всім дякую!

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
Star Track 2100CE
« Відповідь #11 : 11:30:12, 30 Вересень 2007 »
А якщо загрузити свіжий irk. файл,і просканувати на амосі
10720,10721,10723 - то ще з"являються 1+1 межд.,Тв Київ,Тет.

 

Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 763
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Прошивка, та завантаження списків каналів Star Еrack 550D

Автор Alex_FentyРозділ StarTrack

Відповідей: 1
Переглядів: 2028
Остання відповідь 13:05:06, 13 Серпень 2012
від bodyan
Star Trak S2 MEGA - прошивка, список каналів, ключі

Автор oleh61Розділ StarTrack

Відповідей: 11
Переглядів: 4396
Остання відповідь Сьогодні в 10:39:58
від kuksov
Star Trak S2 Extra - прошивка, список каналів, ключі

Автор iva3Розділ StarTrack

Відповідей: 22
Переглядів: 4563
Остання відповідь 09:57:47, 07 Травень 2018
від valiks888
Star Trak S2 Mini - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ StarTrack

Відповідей: 0
Переглядів: 3540
Остання відповідь 08:38:34, 01 Березень 2018
від bodyan