Автор Тема: Allsky x-610  (Прочитано 1821 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Allsky x-610
« : 08:51:02, 20 Вересень 2007 »
Взяв вчора на пробу карточний тюнер Allsky x-610 . Корпус фергусона , середина теж , пульт зовсім вже інакший , меньший , програма думаю піде від 6018 , книжка на іноземній мові . Диру під КАМ модулі не закрили , аж середину видно ! Дивіться в низу на фото !!!
Я так зрозумів що Allsky x-680 копійнули під Опен 800 -тий , а Allsky x-610 під Опен 600-тий !!!:D
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній nikolayn

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 30
  • Рейтинг: +14/-1
Allsky x-610
« Відповідь #1 : 10:52:24, 20 Вересень 2007 »
У них слабенький блок живлення.Через пару місяців вилітає і на табло : .
ADSL,Dreambox 800SE,-4,5,13,36.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Allsky x-610
« Відповідь #2 : 10:58:59, 20 Вересень 2007 »
Цитата: 'nikolayn;20791'
У них слабенький блок живлення.Через пару місяців вилітає і на табло :

А міняти в блоці живлення прийдеться два конденсатори 1000мкф на 16в.

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 206
  • Рейтинг: +69/-5
Allsky x-610
« Відповідь #3 : 00:32:11, 10 Листопад 2007 »
недопомога и 1000мкф * 35в
флеш сипется через тиждень

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 580
  • Рейтинг: +289/-14
Allsky x-610
« Відповідь #4 : 07:03:03, 25 Квітень 2008 »
Ось потрапив до рук такий.... Прошу, хто знає, підказати, чий це клон і які для нього програми і прошивки підходять. Може, хто підкаже ???
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Allsky x-610
« Відповідь #5 : 10:01:52, 25 Квітень 2008 »
Так на горі ж я написав :


...програма піде 6018 .... Allsky x-610 під Опен 600-тий зроблений !


Уважніше читайте !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Allsky x-610
« Відповідь #6 : 09:04:16, 03 Червень 2008 »
горять дві крапки бп в нормі як підняти його жетагом жкейс програма бачить проца а флешку ні неможу стерти і записати як робити це все послідовно напишіть

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 520
  • Рейтинг: +102/-25
Allsky x-610
« Відповідь #7 : 09:38:36, 03 Червень 2008 »
Там треба побавитись трохи, включати тюнер і програму одночас поки програма непобачить флешку,потім стерати і накінець записати дамп(з Фергузоном бувало по півгодини бавився поки вдалося побачити флешку, бувало за першим разом,а було що невдалося помойому флешка накрилася)

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
Allsky x-610
« Відповідь #8 : 11:38:38, 03 Червень 2008 »
а може якоюсь другою прогою можна побачити я не вірю що майстри по півгодини граються з розеткою проца бачить і пише Error reading from IRD (DCU Peek) Vic

Присутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Allsky x-610
« Відповідь #9 : 12:01:41, 03 Червень 2008 »
Спробуйте також скористатись програмою SkyJtag, котра дуже часто виручала на відміну від популярної Jkeys
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 84
  • Рейтинг: +28/-3
Allsky x-610
« Відповідь #10 : 14:53:15, 03 Червень 2008 »
Взяв пару подібних тюнерів і тепер маю великий клопіт.Раз на місяць перешиваю через Jtag бо злітає прошивка. Заміна конденсаторів та флешки результату не дали. Тому більш за все проблема не в флешці. Останнього разу добавив пару конденсаторів біля самої флеші, один з яких керамічний.Тепер чекаю результату.
Судячи з інших форумів даний тюнер рано чи пізно має проблему з "ульотом " прошивки, тому НЕ КУПУЙТЕ ЙОГО ,навіть якщо і дешево.
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

 

Тюнера AllSky X610(X680)

Автор Ihor KIPРозділ Openbox

Відповідей: 6
Переглядів: 5407
Остання відповідь 13:58:31, 08 Червень 2016
від qwerty1975
Allsky x-680 помер

Автор vbratkoРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 14
Переглядів: 412
Остання відповідь 13:39:09, 19 Серпень 2008
від Ігор Горбусь