Приймачі DVB-S/S2 > Nokia & dbox1
Софт на дбокс1,Нокія9600
vic:
В мене ніколи не виходило поставити на потік дбокс1..проблема залишається постійна..неможливо щось змінити в налаштуваннях поверх софта..навіть пароль зняти..а про дайсеки то взагалі страшна пісня..я колись задавав Алекс41 питання на цю тему...щоб обнулити дбокс1 --треба витерти саму флешку..і по новому залити софт..інакше ніяк..
Тому я особисто раджу всім..пропишіть в ручну пару нових каналів і повикидайте зайві..щоб не мати мороки..дбокс1 і ДВБ2000 не всім по зубам...навіть з інструкцією..
bodyan:
Проробляв дане купу раз і все відповідно грало, тому і пишу. З онуленням паролю ніколи небавився, в разі чогось зажимаю три клавіші спереду на панелі + Standby на пульті(словом резетую) та й усе знову лабає:)
AJtex:
Мужики поможіть. Дали мені шефи 10 гробів, називаються нокія дебокс 1. Ну і сказали проший оригінальним нокієвським софтом, а в них вже стоїть софт DVB2000. Поможіть чим його шити і якою прогою. Вашу інструкцію по прошивці на сайті читав, робив все як там написано но результату ноль, тіки комп підвисає з тою прогою Serialserv.
bodyan:
Почитай тут чи тут:)
dbox1:
Прога для заливки софту TransboxDemo під XP
http://www.upload.etv-bis.com/index.php?subcat=37&ENGINEsessID=ced3f19248301f95a695fc5bf80ed74b
Навігація
Go to full version