Приймачі DVB-S/S2 > Nokia & dbox1

Софт на дбокс1,Нокія9600

(1/5) > >>

vic:
Це мені здається останній викладений софт від Алекс41

vic:
По моєму йе єдине що є на данний тюнер.

oleg38:
Попався в руки цей монстр,здається не баран,багато тюнерів пощупав,а тут ні канали прошити,нічого толком зробити не можу.Він вже прошитий,але давненько,підскажіть як залити щось "попрощє",щось не можу найти- все німецьке.

oleg38:
Все,побачив,вибачте погарячкував.Старєєєєюююю...:)

vic:
beta8_np78

укр

Добавлено два нових меню (Guide(Menu)\A\9) 4-PMT Filter, 5-Autoswitch ID. Меню "PMT Filter" має п"ять позицій віа і дві позиції сека для редактування ід провайдера.По замовчуванні в фільтрі прописано лише один ід TPS:007C00. Меню "Autoswitch" добавлено для можливості зміни CA_ID різних версій Irdeto,Nagra,Conax,Cryptowork. Viaccess и Seca не потребують редактування, так як мають завжди один і той же CA_ID (0500 и 0100) і тому відсутні в цьому меню.
Добавлено "Text-TV" повідомлення на дисплеї при вході в телетекст меню.
Добавлена автоматична зміна мови телетексту. Ручне перемикання мови в меню A\Guide(Menu)\2 заблоковано.Підтримка лише дев"яти мов телетексту:англійський,датський,французський,німецький ,італьянський,чехословацький,польський,іспанський,турецький. Решту мов телетексту по замовчуванні будуть перемикатись на английськие шрифти. Бажана перешивка цієї версії софта через COM порт і DVBEdit в режимі "Erase All". Скидання в заводські установки в слідуючій версії.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version