Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
The Gemini Project
sat-pl:
--- Цитата: Astronomy від 16:42:34, 16 Квітня 2008 ---В нас народ привик ніколи нікого не слухать, а потім наступають на граблі!!
--- End quote ---
ну, а з ким такого не буває ? покишо ніхто не попався + є лікарство....
Yaro:
--- Цитата: oleg1981 від 13:37:01, 16 Квітня 2008 ---Виробник то має звичайно право на це,але думаю що в любого користувача дрімбокса не має значення якого,оригінального чи клона,може скластися певне враження про команду Джемені.Вони думаю самі розуміють що їх підставили,так би мовити їхнімі руками зробили чорну справу ca.,
--- End quote ---
Олеже,друже, БІЗНЕС є БІЗНЕСОМ, і коли йде мова про ВЕЛИКІ ГРОШІ - практично усі цінності забуваються. ca.,
oleg1981:
Вроді є версія що Джемені тут не при чому,що з вірусом був зразу офіційний CVS,і можуть бути небезпечними всі іміджі зроблені на його основі.
Вроді пропонують таке лікування,прицепив нижче...
stepan_kv:
Ці ліки не допоможуть. В бутлоадері байти відображаються дзеркально :D
--- Цитувати ---..............................c%....rDaebmxoD 5M00- B ooltaoed r.V.110- 0 .4602.00.4.. .
--- End quote ---
а повинно бути
--- Цитувати ---..............................%c....Dreambox DM500 - Bootloader V.1.01 - 04.06.2004....
--- End quote ---
Спочатку потрібно привести в належний стан, або самому вирізати з дампа, зливши його телнетом або через Web-інтерфейс.
satlviv3:
Доброго вечора всім.
Напевно напишу в тему, сьогодні прийшов з роботи включив тюнер і як написали на єкрані телевізора АДЬЮС АМІГОС
і скажу чесно я не взахваті(((. І мені все рівно, хто б це не зробив він є МУДАК. Чи то команда джеміні, чи ще хтось...
Це вже занадто.
Навігація
Go to full version