Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
The Gemini Project
oleg1981:
Вибачте не замітив що подібна тема вже існує.Просто чогось так сталось що саме в данний момент стало виходити з ладу багато тюнерів.
--- Цитата: Yaro від 12:32:41, 16 Квітня 2008 ---
--- Цитата: oleg1981 від 22:58:42, 15 Квітня 2008 ---"Разработчики гемени софта засунули в свою прошивку специальный драйвер от дрим-мультимедии (как они утверждают - оригинальный), который определяет бокс на клонство и сносит загрузчик.''
--- End quote ---
Вони мають на це повне право, і не тільки на це. А ви чого хотіли? :uglystupid2:
--- End quote ---
Виробник то має звичайно право на це,але думаю що в любого користувача дрімбокса не має значення якого,оригінального чи клона,може скластися певне враження про команду Джемені.Вони думаю самі розуміють що їх підставили,так би мовити їхнімі руками зробили чорну справу ca.,
tosat:
Висловлю і свою думку по цьому поводу: розробники п/о Джеміні могли б хоть попередити, щоб не лили їхнє п/о.., крім того, я вважаю, достатньо було зробити, щоб їхній софт не працював.., а стирання бута це вже занадто...
gotsanyuk:
Так вони попереджали ніхто не слухав, доти доки не почалися дії...
Astronomy:
В нас народ привик ніколи нікого не слухать, а потім наступають на граблі!!
tosat:
--- Цитата: Astronomy від 16:42:34, 16 Квітня 2008 ---В нас народ привик ніколи нікого не слухать, а потім наступають на граблі!!
--- End quote ---
Ще наш народ по німецьки міг би читати... *-G
Навігація
Go to full version