Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Питання по антенах для Т2.

<< < (5/6) > >>

Komelektron:

Раніше займався супутниковим телебаченням, а Т2 став займатися тільки зараз, звичайно на всі мої питання в мене є свої відповіді, але якщо в чомусь сумніваюся то читаю, або консультуюся, тому і написав тему, технічні форуми для цього і існують. Вітатися Українською, писати літературною Українською мовою це дуже добре, але ще потрібно себе вести як люди володіючі літературною Українською мовою, а зазвичай такі люди більш виховані за інших, тому дуже велике прохання, бажаючих писати не по темі, посміятися, не писати, якщо по темі то будь ласка, особисто в мене немає часу читати такі пости і відповідати на них.
Є програми для розрахунку саморобних антен виходячи з індивідуальних особливостей, але в мене бажання переробити цю антену Орбіта, різниця між моєю Орбітою і тими Орбітами що на фото, а також з сучасною антеною Хвиля 2-24, що в моїй Орбіті не 11 директорів після петльового мультивібратора, а 12, в статті даються розміри 11 директорів. В статті пишуть така переробка буде працювати до 60 каналу, судячи з графіку до 790мГц. Мені потрібно щоб підсилювала ще і 64 канал. Пишучи про нюанси, Ви мали на увазі те що така перероблена антена (обрізанням директорів до потрібних величин) буде гірше підсилювати, в моєму випадку 27 і 64 частотний канал?

--- Цитата: slavon від 08:32:34, 31 Травня 2020 ---Що до антени совкової "Орбіта" - вона розрахована на 40 канал максимум, її можна переробити на увесь діапазон 21-69 канал, вкрочуючи вібратори,  але є нюанси - ось стаття про це

--- End quote ---

viktor 1968:

--- Цитата: Komelektron від 11:11:58, 01 Червня 2020 ---Раніше займався супутниковим телебаченням, а Т2 став займатися тільки зараз
--- End quote ---
Ну тобі з горіха мабуть видніше чим займатися.

arrows:
Komelektron, так це звісно ж технічний форум, але не по антенам для телебачення у Т2 діапазоні. Тут такі самі люди як і ти, більше орієнтовані на телебачення S/S2, тобто супутникове.
Завітай на інший технічний сайт: https://3g-aerial.biz/antenny-dlya-tsifrovogo-tv
так, там не солов'їна наша, звичайно, але там тобі і конструкції антен, і різні калькулятори для розрахунку саморобних антен, і багато іншої технічної інформації.
https://3g-aerial.biz/su-yagi

k750:
Привіт. Підкажіть будь ласка,чому сильно гріється БЖ від польської антенни і після цього пропадає сигнал на деяких частотах Т2?Кабель міняв,плату і БЖ теж,КЗ немає вже незнаю, що робити...

BodiaK:

--- Цитата: k750 від 07:49:51, 30 Серпня 2025 ---...Підкажіть будь ласка,чому сильно гріється БЖ від польської антени...
--- End quote ---
Скоріше за все проблема у Вашому приймачі. Спробуйте підставити інший ресивер.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version