Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Питання по антенах для Т2.
Komelektron:
Здравствуйте, ставив людині яка живе низьковато антену для Т2. Спочатку стару радянську дицеметрову, по формі як сучасна Хвиля, в її білій коробочці закручена проволочка підєднана до кільця, підключив її, не зловила ні одного каналу, потім польську, але в людини не виявилося 12вольтового БЖ до її підсилювача, підключив внутрішні 5В з тюнера, і на ній не було вверху метрових сегментів, зловила 24 канали перших трьох мультиплексорів, перші 8 каналів розсипалися на кубики, потім поставив сучасну антену Хвиля, зловила 24 канали нормально працюють, не зловила 8 каналів крайньої частоти. Щоб радянська дицемитрова ловила потрібно в її коробку поставити сучасну платку як у Хвилі? Польська погано показувала перших 8 каналів бо не було метрових сегментів? Сучасна Хвиля не зловила 8 крайніх каналів бо для них низьковато? Підкажіть будьласка, хочу знати чого воно так працює?
У нас вітаються Слава Україні чи Слава Ісусу Христу, на крайній випадок Привіт чи Добрий день !!!
urij66:
Метрові вуса не допомогли б.Я їх зразу обрізаю до розмірів остальних.Так підсилюється сигнал.І стара дециметрова працювати не буде.Потрібно укорочувати елементи і переробляти.А щоб показувало всі 32 канала, потпібно підіймати вище, поки не зловиться сигнал.
loza77:
Крім обрізання метрових вібраторів на "польській" антені ще поміняйте підсилювач на 5-вольтовий. Підсилення зросте однозначно.
snikers:
Щоб радянська дицемитрова ловила потрібно в її коробку поставити сучасну платку як у Хвилі?
У хвилі інколи використовують симетризатор це в тому випадку корисно коли ви дуже близько до передавача вишки якщо у вас відстань поза 30км то треба ставити підсилювач SWA-6000, завжди ставлю тільки такі.
arrows:
--- Цитата: Komelektron від 19:18:55, 30 Травня 2020 ---Підкажіть будьласка, хочу знати чого воно так працює?
--- End quote ---
тому що
--- Цитата: Komelektron від 19:18:55, 30 Травня 2020 ---Здравствуйте
--- End quote ---
Навігація
Go to full version