Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Питання по антенах для Т2.

<< < (3/6) > >>

BodiaK:

--- Цитата: slavon від 07:26:38, 31 Травня 2020 ---про яку хвилю йде мова ???...
--- End quote ---
slavon! Скоріше за все дописувач має на увазі антену типу "хвильовий канал".  А тема з самого початку - порожня балаканина. Неділя, карантин, коронавірус, робити нічого - можна і клаву трішки погвалтувати. *-S

slavon:
ну так !!!  :2funny:  хвильових каналів Уда-Ягі у нас зараз вогон у продажу і не тільки їх - ось і "будь мудрий - май високі кляси" казала колись моя, нині покійна бабуся ...
Тому прошу, якщо Ви задаєте питання, чи даєте відповіть на нього описувати усе технічно грамотно зі зазначенням типу,марки антени(н), приблизно висоти пройому на щоглі, марку кабелю фідера зниження, тип, марку підсилювача якщо такий використовується, а також дуже непогано б було б вказувати місце (населений пункт) прийому і передач звідки приймаєте - бо непотрібно пустопорожніх тем на форумі ... хто хоче почесати язиком для того є розділ теревенька ...  ca.,

Komelektron:

--- Цитата: slavon від 06:56:41, 31 Травня 2020 ---совкова антена типу "Орбіта"
--- End quote ---
Так, антена така як на Вашому підкресленому посиланні Орбіта, наші частотні канали 27, 53, 64, 51, мій передатчик Володимирівка, радіус покриття 45км, знаходжуся від нього на відстані 12км напевне в прямій видимості, судячи з карти покриття сигнал відмінний. Людина якій ставив антену в низовині. Я в прямій видимості і хвиля і польська в мене ловить всі 32канали, а ще може зловити дві частоти Вінницького передатчика, або і всі 4. Получається Орбіта в мене має зловити при правильному підключенні 8 перших каналів, тобто 27 канал, а якщо підключити до неї внутрішньокімнатний підсилювач на 5В, це розширить її діапазон щоб вона зловила всі 32 канали? І ще одне, Кажуть люди що в нашій місцевості інтертелекомівські антени для 3G інтернету при підключенні до них платки від Хвилі ловлять всі 32канали, її діапазон частот починається приблизно з 800мгц, це взагалі можливо?
Додано: 08:15:21, 31 Травня 2020
--- Цитата: slavon від 07:26:38, 31 Травня 2020 ---про яку хвилю йде мова
--- End quote ---
Антена Хвиля 2-24 (Цифра) (15дб) 470-862МГц
Додано: 08:23:31, 31 Травня 2020https://www.agsat.com.ua/antenny-efirnye/volna_2_24/ така антена. Ніколи не трачу свого часу на те що мені не потрібно, якщо пишу значить потрібно...

slavon:
Що до антени совкової "Орбіта" - вона розрахована на 40 канал максимум, її можна переробити на увесь діапазон 21-69 канал, вкрочуючи вібратори,  але є нюанси - ось стаття про це

--- Цитувати ---Кажуть люди що в нашій місцевості інтертелекомівські антени для 3G інтернету при підключенні до них платки від Хвилі ловлять всі 32канали, її діапазон частот починається приблизно з 800мгц, це взагалі можливо?
--- End quote ---
якщо сигнал сильний то сигнал можна прийняти і на простий 1/4-хвильвий вібратор, які проблеми ???

--- Цитувати ---Антена Хвиля 2-24 (Цифра) (15дб) 470-862МГц
--- End quote ---
потужна антена, але якщо ви живете в низовині її треба піднімати вище - радіохвилі дмв-діапазону мало піддаються інтерференції ...  ca.,

Komelektron:

--- Цитата: slavon від 08:32:34, 31 Травня 2020 ---якщо сигнал сильний то сигнал можна прийняти
--- End quote ---
Дякую slavon !

Додано: 09:24:37, 31 Травня 2020
--- Цитата: slavon від 08:32:34, 31 Травня 2020 ---Що до антени совкової "Орбіта" - вона розрахована на 40 канал максимум, її можна переробити на увесь діапазон 21-69 канал, вкрочуючи вібратори,  але є нюанси - ось стаття про це
--- End quote ---
Прочитав запропоновану Вами статтю, там пишуть і про пасивні платки для польських антен (решіток) в які в нас в основному вставляють активні підсилювачі http://dvbpro.ru/wp-content/uploads/2017/07/sym-01.jpg, значить ці польські антени можуть ловити нормально в нормальних місцях 32 канали Т2  і з цими пасивними платками без підсилювачів?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version