Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Варіант з двох антен 13-5-4 і 36-39-53

<< < (6/7) > >>

M1sha:

--- Цитата: axelfol від 22:27:25, 28 Вересня 2008 ---А глобо 7010 підтримує версію 1.1 щоб управляти 1х8 дісеком?

--- End quote ---
Підтримує.Керує.

axelfol:
Ось підтверджую факт того що Глобо серії 7ххх працює нормально з дісеком 1х8, (я тестував на глобо 8300А версія софта 1.4.01), в додаток фото, вибачаюсь за низьку якість (на дісеку написано DiseqC 1.1)

P.S.: Дякую всім за допомогу,  *-S  *-A *-< *-I  *oohaa*
(((65грн коштував)))

axelfol:
Є ще таке чудо, але я його ще не бачив у продажі  :o

Andrey28:

--- Цитата: axelfol від 12:22:51, 30 Вересня 2008 ---Є ще таке чудо, але я його ще не бачив у продажі  :o

--- End quote ---

ВСЕМ ПРИВЕТ!

Народ а зачем так мучаться на рынках продаеться реле 12Вольт куда подключаеться две антены выход в ресивер, а если в ресивере нет 12В выхода то вообще просто подсоедините блок питание и будет вам счастье))) У меня так дома подключено и все работает Ресивер у меня Openbox 800  две тарелки 1. Амос, Хотберн, Сириус, на 90см, 2. Ямал90, Экспрес 80, АБС 75. два кабеля спускаються к ресиверу , подключено к реле, на релюхе один сквозной другой 12В, в настройках на каждом спутнике ставлю 12в! Удачи

Переведений на 15 діб в групу "читачі", для ознайомлення з правилами форуму
Адміністрація
 *-P

axelfol:
Аткрой глоза плин - а если у тебю не 2 антенны? тоесть у тебя 12 или 16 головок. Ось про що ми НАРОД тут. недопоможе перемикая 0/12в якщо більше ніж 8 головок.  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version