Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Варіант з двох антен 13-5-4 і 36-39-53

<< < (5/7) > >>

Ігор Горбусь:

--- Цитата: vic;20252 ---там э непоганий азейбаржанський канал -я постійно дивлюсь там фільми на рос.мовы..формат ДВД ..щойно з прокату..там доречі вперше побачив і український фільм Штольня...крім того..коли більше ніде подивитись гру нашої збірної по футболу чи клубних команд.. то і турок стає приємним і ніжним!!:D
--- End quote ---

Як називається цей канал і в загальному скільки там Російськомовних ?

vic:

--- Цитата: vic;599 ---Доречі..є непоганий азейбаржанський телеканал на Турксаті 42 град.Е
Azad TV
12692 H 2800-5/6
Фільми непогані і на російській мові..я часто дивлюсь цей канал..
http://www.tv-az.info/index.php?option=com_ab_calendar&Itemid=85
--- End quote ---

Тут мало російськомовних каналів..в основному це азейбаржанці..часом грузини..і то рідко..зате багато футболу і спорту..власне тут можна було лише подивитись футбол Грузія-Україна...

Speaker:
Хлопці, а як можна 6 головок на один тюнер підключити? То тре diseqc 8х1 купляти(скільки коштує)? Чи є ще якісь варіанти?
Зараз в мене 45Е+53Е(рибалка)+60Е(рибалка планується). Хочу ще 4+5+13 окремо і то все на один тюнер(Globo 7010A)!

ig0r:

--- Цитата: Speaker від 18:39:46, 16 Березня 2008 ---Хлопці, а як можна 6 головок на один тюнер підключити? То тре diseqc 8х1 купляти(скільки коштує)? Чи є ще якісь варіанти?
Зараз в мене 45Е+53Е(рибалка)+60Е(рибалка планується). Хочу ще 4+5+13 окремо і то все на один тюнер(Globo 7010A)!

--- End quote ---
Все робиться так як ти сказав!!!
Купляєшь дисек на 8 входів,виставляш в ресивері в настройках дисека- версію 1.1 і вперед!!!
Коштує приблизно 80 грн.

axelfol:
А глобо 7010 підтримує версію 1.1 щоб управляти 1х8 дісеком?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version